Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gabi Szabo a confirmat plecarea lui Helle Thomsen. ”Responsabili sunt şi reprezentanţii echipei”

EXCLUSIV | Gabi Szabo a confirmat plecarea lui Helle Thomsen. ”Responsabili sunt şi reprezentanţii echipei”

Handbal

Comentarii

Gabi Szabo, director general al CSM Bucureşti, a confirmat în această dimineaţă informaţiile obţinute în exclusivitate de Telekom Sport, despre plecare lui Helle Thomsen de la campioana Românie, CSM Bucureşti.

Conducătoarea clubului din Capitală spune că nu se va continua colaborarea cu antrenoarea daneză şi că favoriţi să-i ia locul sunt doi antrenori nordici. Aceasta a ţinut să sublinieze că în situaţia în care echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti va rata obiectivele, atât şeful secţiei de handbal, cât şi team manager vor trebui să răspundă în luna mai.

”Nu se va mai continua cu Helle Thomsen. Printre posibilii înlocuitori sunt doi antrenori nordici cu care se poartă discuţii. O mare responsabilitate o au şi cei dou reprezentanţi ai secţiei de handbal, respectiv şeful de compartiment şi team managerul echipei. Eu le acord încredere, dar dacă în luna mai dacă obiectivul nu va fi îndeplinit vom putea discuta şi altfel. Din punctul meu de vedere, CSM-ul a făcut tot posibilul pentru ca în privinţa condiţiilor de pregătire, sportivii să nu ducă lipsă de nimic. Am fost sportiv de performanţă şi ştiu foarte bine ce înseamnă acest lucru, a declarat Gabriela Szabo pentru Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucuresti handbalhelle thomsen,  

viewscnt
Articole similare