Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gabi Szabo despre parteneriatul dintre Federaţia de Judo şi Primăria Bucureşti. Ce spune despre debutul handbalistelor de la CSM

EXCLUSIV | Gabi Szabo despre parteneriatul dintre Federaţia de Judo şi Primăria Bucureşti. Ce spune despre debutul handbalistelor de la CSM

Sporturi

Comentarii

Federaţia Română de Judo va organiza în decembrie, în colaborare cu Primăria Bucureşti un eveniment foarte important pentru fenomenul judo din România. Gabriela Szabo ne-a oferit o primă reacţie asupra acestui eveniment.

Cozmin Guşă se poate declara un preşedinte fericit în plan organizatoric. Şeful judo-ului românesc a semnat, la Baku, în Azerbaijan, cu ocazia derulării Campionatului Mondial de Judo, un parteneriat extrem de important pentru România. 

În colaborare cu Uniunea Europeana de Judo, dar şi cu Primaria Capitalei, Federaţia română de specialitate va găzdui la începutul lunii decembrie a acestui an, Champions League dar şi Cupa Europei. ,,Este pentru prima dată când un oraş găzduieşte aceste două competiţii în acelaşi timp. Va fi un eveniment special nudoar pentru judo-ul românesc , dar şi pentru Romania ca ţară. Bugetul total este de 200 de mii de euro. Un buget care se apropie de bugetul unei mari competitii internationale,, a precizat Cozmin Guşă.

Protocolul a fost semnat de presedintele Cozmin Gusa, viceprimarul Capitalei si presedintele Uniunii Europene de Judo. A fost prezenta si Gabriela Szabo, in calitate de director al CSM Bucuresti.

Cu această ocazie, Gabriela Szabo a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Sunt fericită pentru acest parteneriat care într-adevăr vizează organizarea unor evenimente importante în decembrie. Zilele de 7,8 şi 9 decembrie vor fi zile dedicate sportului numit judo, un sport foarte iubit în România şi în toată lumea. Primăria Municipiului Bucureşti este extrem de onorată să facă parte din acest parteneriat pentru că vedem cât de important este sportul şi vedem cât de mulţi oameni adună el şi câte lucruri minunate se pot face prin sport. Felicit organizatorii, iar toată energia mea am s-o folosesc pentru această competiţie să iasă, aşa cum ne dorim cu toţii, la superlativ. Şi felicit şi îndrăzneala pentru că să aduci asemenea competiţii în România este şi o îndrăzneală, de aceea încurajez astfel iniţiative şi la fel am făcut şi când eram Ministru al Tineretului şi Sportului” ne-a declarat fosta mare campioană.

Nemulţumită de parcursul echipei de handbal: ”CSM are un început anevoios”

Telekom Sport a obţinut şi reacţia Gabrielei Szabo cu privire la debutul de sezon al echipei de handbal CSM Bucureşti. Fosta mare campioană a României şi a lumii acceptă ideea că handbalistele şi stafful tehnic au nevoie de încredere, dar consideră debutul de sezon unul anevoios.

”Aş putea să vă dau un răspuns din perpsectiva unui om care a practicat sportul de mare performanţă la un nivel foarte, foarte înalt şi să vă spun că întotdeauna un început este şi greoi şi că tot managementul să fie lângă echipă, să le dăm încredere că se poate, în contextul în care ele sunt cele mai bune jucătoare sau sunt considerate la nivel internaţional cele mai bune jucătoare. Şi atunci da, trebuie să le transmitem că pot mai mult. Sunt foarte foarte atentă la ceea ce se întâmplă la echipă pentru că ne-au obişnuit cu rezultate foarte bune. Dar suntem într-o construcţie permanentă, iar eu ca fost sportiv apreciez stabilitatea şi continuitate, îmi place să dau încredere sportivilor. Sportul şi marea performanţă se fac cu calm şi plăcere, dar eu personal sunt foarte atentă la acest început destul de anevoios” a declarat Gabi Szabo în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Veste bună pentru iubitorii judo-ului. CSM Bucureşti a înfiinţat o secţie în Capitală

La clubul din Capitală, Gabi Szabo a confirmat că există deja o secţie de judo, proaspăt înfiinţată, dar care speră să atragă pe viitor nume importante din judo-ul românesc: ”CSM Bucureşti are secţie de judo deja înfiinţată, care a luat naştere după ce am fost numită director general la club şi unde deja 100 de copii practică acest sport la nivel de Bucureşti. Eu îmi doresc să atragem nume grele, inclusiv pe Alina Căprioriu. De fapt, antrenorul care a descoperit-o pe Alina deja lucrează la CSM. Ne dorim să aducem cât mai mulţi sportivi care doresc să facă performanţă” a declarat Gabriela Szabo pentru Telekom Sport.ro

 

Afla mai multe despre: gabriela szabojudocsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare