Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gabriela Szabo, convinsă că Simona Halep va aduce mai mulţi copii pe terenul de tenis: "Haideţi să facem ceva"

EXCLUSIV | Gabriela Szabo, convinsă că Simona Halep va aduce mai mulţi copii pe terenul de tenis: "Haideţi să facem ceva"

Tenis

Comentarii

Gabriela Szabo, directorul general de la CSM Bucureşti, a fost şi ea pe Naţional Arena atunci când Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon. Szabo are încredere că odată cu succesul lui Halep, tot mai mulţi copii vor ajunge pe terenul de tenis.

"Să dea Dumnezeu să vină cât mai mulţi, important e ca ei să crească într-un mediu frumos, sportiv, părintele să înţeleagă că sportul îţi aduce nu numai bucuria victoriilor, ci îţi aduce şi bucuria unui stil  de viaţă sănătos. Şi până la urmă, asta trebuie să promovăm cât mai mult. Trebuie să muncim să fim mult mai perseverenţi. Şi astăzi, această oportunitate să o fructificăm. Adică astăzi o avem pe Simona Halep, haideţi în acest domeniu să facem ceva. Mâine avem în scrimă, haideţi să facem ceva, poimâine în canotaj, ca să lăsăm ceva generaţiilor următoare", a spus Gabriela Szabo, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Szabo a vorbit şi despre cine ar trebui să fie port drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor: "Nu contează cine va duce drapelul României la Jocurile Olimpice, important e să ne bucurăm de un număr mare de sportivi, să ne bucurăm de realizările lor acolo. Dacă este de vot, clar că votul este la Comitetul Executiv al COSR, pentru că orice sportiv care este împuternicit cu o asemenea onoare, de a duce steagul României la Jocurile Olimpice, se votează în Comitetul Executiv. Dar cred că Simona este îndreptăţită să fie acel portdrapel".

Oficialul de la CSM Bucureşti nu a uitat şi naţionala sub 21 de ani de fotbal: "Este un lucru extraordinar ce a realizat Simona. Şi nu numai Simona, ci şi echipa de fotbal, care a avut un parcurs senzaţional la Campionatul European. Mă bucur de rezultatele lor, pentru că România are nevoie de performanţă în orice domeniu". 

Afla mai multe despre: gabriela szabo 

viewscnt
Articole similare