Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gabriela Szabo, prima reacţie după victoria CSM-ului în faţa lui Ferencvaros: ”Le felicit pe fete din tot sufletul!”

EXCLUSIV Gabriela Szabo, prima reacţie după victoria CSM-ului în faţa lui Ferencvaros: ”Le felicit pe fete din tot sufletul!”

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, formaţia ungară FTC Budapesta, scor 27-24 (16-13), în cea de-a patra partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor.

După meci, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Gabriela Szabo a declarat: ”A fost o perioadă destul de dificilă în viaţa mea şi mă bucur când fetele câştigă. Mă bucur şi eu alături de ele de frumuseţea sportului şi a victoriei. Şi le felicit din tot sufletul. Mi-a fost puţin teamă în ultimele minute. Niciodată nu eşti campion înainte de trecerea liniei de finish. Am aşteptat să se fluiere finalul partidei ca să ne bucurăm de victoria asta frumoasă, pe care fetele au adus-o. Cred foarte mult în omogenitate, în stabilitate, în unitatea echipei. Şi mă bucur că echipa rămâne unită şi că o să încercăm să aducem jucătoare acolo unde este strict nevoie în acest moment” a spus Szabo.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 9 puncte şi egalează, temporar, echipele de pe primele trei locuri, adică Metz, Rostov Don şi Team Esbjerg.

Celelalte partide ale etapei vor fi sâmbătă şi duminică, între Rostov Don – Metz şi Team Esbjerg – Vipers. Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Afla mai multe despre: gabriela szabocsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare