Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gardoş a spus totul despre conflictul cu Mangia: "Am şi eu o vârstă, am câştigat anumite trofee". Dezamăgit că a lăsat Premier League pentru Craiova

EXCLUSIV | Gardoş a spus totul despre conflictul cu Mangia: "Am şi eu o vârstă, am câştigat anumite trofee". Dezamăgit că a lăsat Premier League pentru Craiova
Comentarii

Florin Gardoş (31 de ani) a surprins pe toată lumea în 2018, atunci când a lăsat-o pe Southampton şi a revenit în Liga 1, la U Craiova. Iniţial, ceea ce părea o mutare de titlu pentru olteni şi o renaştere a lui Gardoş ca fotbalist, s-a dovedit a fi un adevărat coşmar pentru fostul internaţional.

Florin Gardoş s-a despărţit de U Craiova în această vară şi a vorbit în premieră despre conflictul pe care l-a avut cu fostul antrenor al oltenilor, Devis Mangia. Chiar dacă a jucat în Premier League, acolo unde antrenorii sunt foarte stricţi, fundaşul a dezvăluit că nu a întâlnit un personaj ca Mangia în toată cariera lui. 

"E un om foarte dificil, am avut până la Mangia, din momentul în care am semnat cu Steaua, vreo 16 antrenori şi niciodată n-am avut un clinci, vreo discuţie cu cineva. Mereu am stat în banca mea, ştiam că n-am nimic de câştigat dintr-o dispută cu un antrenor chiar dacă am simţit că am fost dezavantajat. M-am simţtit de multe ori provocat.

N-am reuşit să-l desluşesc nici după 7-8 luni la echipă. În momentul în care am venit, am avut o discuţie telefonică că voiam să mă asigur că nu e doar dorinţa patronului, să ne înţelegem, mi-a fost foarte greu să vin din Anglia, viaţa mea era acolo. Am venit şi am stat 5 sau 6 meciuri în tribună, a fost....perioada aia eram stresat şi nervos tot timpul, la orice oră din zi şi din noapte. Mă gândeam cum să vin, să renunţ şi la o sumă de bani importantă ca să întorc în România şi să stau 5 meciuri în tribună?", a declarat Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul jucător de la FCSB şi al echipei naţionale a recunoscut că a avut o ieşire nervoasă la adresa italianului: "După 4-5 faze de genul asta, n-am mai rezistat şi am reacţionat urât şi atunci s-a produs ruptura. Eu am avut o reacţie urâtă, orice antrenor s-ar fi supărat pe mine în momentul acela, dar am simţtit că am fost provocat. Am avut foarte multă răbdare şi am fost înţelegător, dar totul are o limită.

Sunt reguli nescrise în fotbal, echipa câştigătoare nu se schimbă. Au fost momente când jucam în echipa câştigătoare şi apoi nu mai jucam, asta mi s-a părut ciudat. Mi s-a întâmplat de multe ori să fiu al 19 lea, se face lotul pentru cantonament înaintea unui meci şi se iau 21 de jucători şi înainte cu 3 ore se face şedinţă şi se spun jucătorii de pe bancă. Eu eram mereu primul sub linie şi mă gândeam, am şi eu o vârstă, am câştigat anumite trofee, de ce mă mai aduci în cantonament cu echipa când ştii că n-are niciun rost? Nu mai sunt un copil", a mai spus Gardoş. 

În sezonul trecut, Gardoş a fost împrumutat pentru jumătate de an la Poli Iaşi, însă s-a reîntors la Craiova. Accidentările nu i-au dat pace fundaşului central, care a jucat un singur meci în stagiunea abia încheiată. În 2014, Gardoş era vândut de FCSB la Southampton pentru 6,8 milioane de euro

Afla mai multe despre: florin gardosdevis mangiau craiova 

viewscnt
Articole similare