Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gardoş a vrut să revină la FCSB, dar Gigi Becali a făcut un gest care i-a lăsat un gust amar: ”Atât mi-a trebuit!”

EXCLUSIV | Gardoş a vrut să revină la FCSB, dar Gigi Becali a făcut un gest care i-a lăsat un gust amar: ”Atât mi-a trebuit!”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş spune că îşi dorea să plece încă din vara trecută de la Southampton, când antrenorul l-a anunţat că nu mai face parte din planurile sale. Fostul internaţional român spune însă că a fost dezamăgit de atitudinea lui Gigi Becali faţă de el, în momentul în care a ales să revină în ţară.

Florin Gardoş a semnat în vara lui 2014 cel mai important contract din carieră, când Southampton a ales să plătească 6,8 milioane de euro pentru transferul său. Din păcate, problemele medicale l-au împiedicat să încerce să se impună. Până la urmă, în iarnă a semnat cu CS U Craiova, în condiţiile în care mai avea contract până în vară cu Southampton.

Gardoş spune că a mai fost în discuţii şi cu Gică Hagi, care l-a impresionat cu atitudinea sa. Patronul Viitorului i-a explicat condiţiile şi i-a transmis că este oricând binevenit, dar i-a recomandat să meargă la CS U Craiova, deoarece are mai multe şanse să prindă play-off-ul. În schimb, a fost dezamăgit de atitudinea lui Gigi Becali. Gardoş şi-ar fi dorit însă să revină la FCSB, dar patronul echipei a declarat că nu-i trebuie un jucător care n-a mai evoluat ”de trei ani”.

”Îmi doream neapărat să plec de la Southampton. Îmi doream să plec încă din vara trecută, dar n-a ieşit. Îmi doream să mă întorc în ţară... Ideal era să rămân în Anglia sau în străinătate. A fost ceva prin Championship, nu ştiu ce a fost... am înţeles că şi Sotuhampton a avut ceva pretenţii. Ulterior, am zis să mă întorc în ţară. Evident că prima dată m-am gândit la Steaua, am stat patru ani acolo, m-am gândit că nu o să fie nicio problemă.

Nu am apucat să vorbesc cu un impresar că a ieşit patronul (n.r. Gigi Becali) şi a spus că ”n-am ce face cu un jucător care n-a mai jucat de trei ani” sau ceva de genul ăsta. Atât mi-a trebuit. Am zis că acolo n-are sens să mai insist. Pe urmă, a apărut varianta Viitorului, mi-a propus un prieten foarte apropiat, mi-a zis că-l ştie foarte bine pe Gică Hagi şi să merg acolo, că stau degeaba. După 31 de ianuarie, când s-a terminat perioada de transferuri, clubul mi-a spus că nu mă mai pot să mă antrenez cu echipa mare. Şi asta m-a determinat să... Intram în ultimele 6 luni de contract, antrenorul mi-a zis încă din vara trecută că nu se va baza pe mine şi că trebuie să plec.

Şi am vorbit cu domnul Hagi, Viitorul încă nu era sigură de participarea de play-off. Mi-a zis că trebuie să am în vedere şi acest lucru, mi-a spus că trebuie să am în vedere şi că Viitorul nu plăteşte salarii mari. Am avut o discuţie foarte constructivă. Şi mi-a zis să mă gândesc bine, că uşa e deschisă, dar şi Craiova are nevoie de un fundaş. Asta este diferenţa între un om care mănâncă fotbal pe pâine şi... în primul rând, e om.

(n.r. întrebat dacă l-au deranjat declaraţiile lui Gigi Becali) Nu, bineînţeles că nu şi m-a deranjat. Nu avea cum să nu mă lezeze. Am stat patru ani acolo, am câştigat patru trofee. Nu mai vorbesc despre suma care s-a luat în momentul în care am plecat. OK, dacă ar fi sunt impresarul meu şi mi-ar fi spus că nu se poate, era OK. Dar să vii să spui asta public... mi se pare cam urât”,
a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin gardoscs u craiovaliga 1fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare