Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gata, s-a enervat Dică! Antrenorul vrea să scape de trei fotbalişti de la FCSB: ”Nu am nevoie de ei”. Cum a reacţionat Becali

EXCLUSIV | Gata, s-a enervat Dică! Antrenorul vrea să scape de trei fotbalişti de la FCSB: ”Nu am nevoie de ei”. Cum a reacţionat Becali

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost acuzat că nu are niciun cuvânt de spus la FCSB şi că toate deciziile sunt luate de Gigi Becali, dar acest lucru nu este complet adevărat. Tehnicianul roş-albaştrilor are mână liberă atunci când vine vorba de fotbalişti care nu sunt pe placul finanţatorului.

În condiţiile în care Gigi Becali pare să facă toate achiziţiile lui Dică nu-i rămâne decât să decidă cine va pleca de la FCSB. Şi antrenorul are o listă destul de bogată cu fotbalişti pe care n-ar vrea să-i mai ţină în lot.

Eroare imensă făcută de Becali! A dat afară un jucător de la FCSB, iar acum regretă!

Problemele cu accidentările încep să se rezolve, iar roş-albaştrii vor avea un lot mult prea numeros, după părerea lui Nicolae Dică. ”Nick” a discutat cu MM Stoica, iar apoi i-a transmis şi lui Becali că ar trebui ca FCSB să se despartă de minimum trei jucători în această iarnă, mai ales în condiţiile în care se aşteaptă şi întăriri. ”Nu mai am nevoie de ei. Dacă vor veni şi alţi jucători în iarnă şi ne vom acoperi mai bine pe posturile deficitare, atunci n-are sens să-i mai păstrăm”, s-ar fi plâns Dică, din informaţiile obţinute de Telekom Sport.

Primul care sare din schemă cât se poate de repede este Zlatinski. Mijlocaşul l-a enervat pe Becali din primul său meci la FCSB, dar nu este nici pe placul lui Dică, acesta preferând să-l aducă în faţa apărării chiar şi pe Teixeira pentru a nu-l băga în echipă pe bulgar.

Indirect, Dică vrea să-i facă vânt şi lui Raul Rusescu. Îşi pusese toate speranţele în atacantul venit în această vară, dar Rusescu este doar o umbră a golgheterului din trecut. Dică a cerut rapid un vârf, iar asta înseamnă plecarea lui Rusescu, fotbalist cu un salariu uriaş.

Jakolis sau Benzar. Poate chiar amândoi! În banda dreaptă, situaţia este cât se poate de clară. Romario Benzar e titularul postului de fundaş dreapta, în timp ce Dennis Man e de neclintit în ofensivă. Cum Mihai Roman poate juca atât fundaş cât şi mijlocaş, Dică vrea să-i îndepărteze pe unul dintre Jakolis şi Benzar, în condiţiile în care amândoi pun presiune pentru a juca din ce în ce mai mult, lucru imposibil în acest moment.

Becali este de acord cu propunerile lui Dică şi l-a anunţat că imediat cum se vor face primele achiziţii din această iarnă jucătorii pe care nu-i mai doreşte vor fi fie transferaţi, fie se va negocia rezilierea contractelor.

Afla mai multe despre: dicafcsbbecalitransferuri 

viewscnt
Articole similare