Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gaz Metan i-a găsit înlocuitor lui Edward Iordănescu. Uhrin revine în Liga I pentru a-i antrena pe medieşeni în play-off

EXCLUSIV | Gaz Metan i-a găsit înlocuitor lui Edward Iordănescu. Uhrin revine în Liga I pentru a-i antrena pe medieşeni în play-off
Comentarii

Edward Iordănescu s-a despărţit oficial de Gaz Metan, iar şefii medieşenilor au găsit deja omul potrivit pentru a-l înlocui pe banca tehnică.

Gaz Metan va relua meciurile oficiale, după pandemia de coronavirus, cu un nou antrenor pe banca tehnică. Începând cu 15 iunie, Duşan Uhrin îl va înlocui pe Edward Iordănescu, după ce acesta s-a despărţit de medieşeni, deşi obţinuse calificarea cu echipa în play-off-ul Ligii I.

Astfel, la trei luni de la plecarea de la Dinamo, Duşan Uhrin revine în Liga I pentru a o pregăti pe Gaz Metan în cele opt etape rămase de disputat în play-off.

Înainte de a semna cu echipa din Ştefan cel Mare, în august 2019, Duşan Uhrin jr. a mai antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav, Poli Timişoara, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Ultima echipă pregătită, înainte de venirea la Dinamo, a fost Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018.

După primele două etape disputate din play-off-ul acestui sezon, Gaz Metan este pe locul 6, la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare