Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gaz Metan Mediaş iese din reorganizare judiciară. Preşedintele clubului a făcut anunţul cel mare, apoi a dezvăluit un transfer

EXCLUSIV | Gaz Metan Mediaş iese din reorganizare judiciară. Preşedintele clubului a făcut anunţul cel mare, apoi a dezvăluit un transfer

Superliga

Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a anunţat că gruparea ardeleană este la un pas de a ieşi din reorganizare judiciară.

Oficialul formaţiei ardelene a dezvăluit că marţi s-a aprobat plata anticipată a datoriilor pentru ieşirea din reorganizare judiciară. Este vorba despre două tranşe în valoare de 768.000 de lei, pentru 25 octombrie 2019, respectiv 25 februarie 2020.

"Astăzi a avut loc adunarea creditorilor clubului Gaz Metan, prin care s-a stabilit plata pe plan anticipat a datoriilor. Prin vânzarea lui Olaru (n.r. - la FCSB), am făcut rost de banii necesari pentru achitarea datoriilor. Acum urmează să ne adresăm Administratorului judiciar, care teoretic nu ne mai poate împiedica, după care vom merge la Judecătorul sindic", a declarat preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, pentru Telekom Sport.

Gaz Metan, primul transfer după ieşirea din reorganizare

"Intrăm pe un nou făgaş împreună cu Edi Iordănescu, începem reconstrucţia. Ne dorim să prelungim contractul cu Edi şi vrem să mai aducem jucători. Unul dintre ei este un fundaş central, Andrei Marc", a adăugat Ioan Mărginean.

Clubul Sportiv Gaz Metan Medias a intrat în insolvenţă în anul 2016, după ce au existat datorii de patru milioane de euro.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare