Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gaz Metan nu are nevoie de atacant! Iordănescu a revenit în iarbă şi a marcat 9 goluri într-un amical

EXCLUSIV | Gaz Metan nu are nevoie de atacant! Iordănescu a revenit în iarbă şi a marcat 9 goluri într-un amicalgalerie foto

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş l-a transferat în această iarnă pe Ioan Hora de la FCSB, însă fostul golgheter din Liga 1 ar putea să aibă concurenţă serioasă. Edward Iordănescu a revenit în iarbă şi a marcat nouă goluri într-un meci organizat în cantonamentul medieşenilor.

Edward Iordănescu face spectacol în Spania. Antrenorul Gazului a fost one man show într-un meci care a pus faţă în faţă două echipe formate de oamenii din staff-ul medieşenilor. Echipa lui Iordănescu s-a impus cu 11-3 în partida arbitrată de preşedintele Mărginean.

Ioan Hora, cel mai important transfer făcut de Gaz Metan în această iarnă 

Pus pe liber de FCSB în această iarnă, Ioan Hora şi-a găsit imediat echipă. Atacantul în vârstă de 31 de ani a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

Vârful a jucat la Pandurii Tg. Jiu în perioada 2015-2016, atunci când a ieşit şi golgheterul campionatului, cu 19 reuşite.

Ioan Hora şi-a început în forţă aventura la FCSB, însă în acest sezon, evoluţiile atacantului au dezamăgit. În cele 30 de mecuri jucate pentru gruparea "roş-albastră", Hora a marcat de opt ori şi a părăsit, în cele din urmă, FCSB. 

550.000 de euro este cota fotbalistului în vârstă de 31 de ani, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metancantonament gaz metaniordanescu 

viewscnt
Articole similare