Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gennaro Gattuso, OUT de la AC Milan. Florin Răducioiu a anunţat numele noului antrenor al rossonerilor

EXCLUSIV | Gennaro Gattuso, OUT de la AC Milan. Florin Răducioiu a anunţat numele noului antrenor al rossonerilor
Comentarii

Fostul mare internaţional Florin Răducioiu, actual scouter pentru AC Milan, a dezvăluit că formaţia italiană se va despărţi de Gennaro Gattuso la finalul sezonului.

Favorit la înlocuirea lui "Rino" este Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al Romei, susţine Răducioiu.

"Cu siguranţă vor apărea schimbări începând cu antrenorul. Se vorbeşte foarte mult despre Eusebio Di Francesco şi e posibil să fie el noul antrenor. Gattuso nu mai are încredere din partea lui Paolo Maldini şi a lui Leonardo.

Vor fi schimbări cu siguranţă şi la nivelul lotului. Bakayoko şi Suso nu cred că vor mai fi acolo, dar primul schimbat cred că va fi antrenorul", a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Cu trei etape înainte de finalul acestei ediţii din Serie A, AC Milan se află pe locul 5, la trei puncte de poziţia a patra, ultima de Champions League. În acest moment, pe acest loc se află Atalanta.

"Cea mai bună echipă şi cea mai în formă din lupta pentru locul de Champions League este Atalanta. Nu îmi vine să cred, dar bravo lor. Gasperini face o treabă excelentă acolo, cu jucători tineri şi aparent necunoscuţi", a adăugat Răducioiu.

Afla mai multe despre: gattuso 

viewscnt
Articole similare