Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | George Ganea a dezvăluit ce model are din fotbalul mondial: "Mi l-am ales pe cel mai bun jucător al lumii". Sfatul primit de la tatăl său

EXCLUSIV | George Ganea a dezvăluit ce model are din fotbalul mondial: "Mi l-am ales pe cel mai bun jucător al lumii". Sfatul primit de la tatăl său

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul echipei Viitorul, George Ganea, fiul fostului internaţional Ionel Ganea, a dezvăluit că idolul său este Cristiano Ronaldo, fotbalist pe care îl consideră cel mai bun din lume.

"Pe Cristiano Ronaldo. Îmi aleg cel mai bun jucător al lumii. Îmi place determinarea pe care o are şi că înscrie multe goluri. Nu cred că se compară nimeni cu el. Lucrez, dar mai am mult până voi putea sări ca el", a spus George Ganea, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

"Eu zic că sunt mai talentat decât tata"

Sfatul primit de la tatăl său: "Că eu trebuie să îmi creez singur oportunitatea de a juca fotbal şi să îmi fac un nume pentru mine. Nu să îi demonstrez lui. Trebuie să îmi demonstrez mie că voi ajunge un fotbalist mare. Eu zic că sunt mai talentat pentru că el a fost un altfel de atacant, a fost mai solid, mai mare, eu sunt mai agil, mai pe viteză".

Planurile cu Viitorul: "În primul rând să ne calificăm în play-off şi, după aceea, să ne plasăm cât mai sus posibil în clasament. Normal că şi eu îmi doresc să ajung la naţionala mare şi când simt că mi-am făcut treaba aici la Viitorul şi am mulţumit pe toată lumea atunci o să îmi doresc şi eu să plec la o echipă în străinătate".

În vârstă de 20 de ani, George Ganea a reuşit trei goluri şi patru pase decisive pentru Viitorul, în acest sezon, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: george ganea 

viewscnt
Articole similare