Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest de ultim moment făcut de Dinamo! Echipa i-a plătit salariul unui jucător ca să nu îl piardă gratis

EXCLUSIV | Gest de ultim moment făcut de Dinamo! Echipa i-a plătit salariul unui jucător ca să nu îl piardă gratis
Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut, dar clubul are în continuare probleme.

Echipa fost înşelată de grupul de investitori spanioli conduşi de Pablo Cortacero, care au făcut mai mult rău clubului. Dinamo a adus fotbalişti cu salarii mari, dar nu a avut bani suficienţi să îi plătească. Mai mulţi dintre ei au plecat şi au depus memorii pentru a primi plata integrală a banilor. Dinamo trăieşte doar din donaţiile fanilor, iar acum suporterii acţionari sunt nevoiţi să acopere toate datoriile pe care clubul le are faţă de jucătorii transferaţi. 

Deian Sorescu, scos la vânare de Dinamo

Din informaţiile Telekomsport, Dinamo i-a achitat luni salariul lui Deian Sorescu pe luna apriie pentru a nu îl pierde gratis. Fotbalistul a fost foarte apreciat după cele două meciuri amicale ale României cu Georgia şi Anglia, iar din ţară, Gigi Becali şi Mihai Rotaru doresc să îl transfere.

Sumă pe care o doreşte Dinamo 

Acum, Sorescu este scos la vânzare de către DDB contra sumei de un milion de euro. Vânzarea jucătorului este vitală pentru viitorul clubului, care in fiecare zi trebuie să achite noi plăţi.  

Fundaşul dreapta a fost adus în vara lui 2018, gratis, de la ACS Poli Timişoara. Chiar dacă Dinamo s-a bătut la retrogradare în sezonul trecut, Sorescu a ieşit mereu în evidenţă şi a avut evoluţii bune. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a evoluat stagiunea trecută 42 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris de 8 ori şi a reuşit 10 pase decisive. 

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare