Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest frumos făcut de AS Roma pentru Lobonţ. Au trimis în România un reprezentant care să asiste la meciul de retragere

EXCLUSIV | Gest frumos făcut de AS Roma pentru Lobonţ. Au trimis în România un reprezentant care să asiste la meciul de retragere
Comentarii

Din informaţiile Telekom Sport, Federico Balzaretti a fost trimis de AS Roma în România pentru a asista la meciul de retragere a lui Bogdan Lobonţ. Fostul fundaş italian va asista la amicalul lui Finlanda şi, probabil, îi va înmâna o decoraţie portarului român.

La 40 de ani împliniţi, Bogdan Lobonţ a decis să se retragă din activitatea de fotbalist. De altfel, în ultimii ani a jucat foarte puţin şi era mai mult un asistent al antrenorului de la AS Roma. Clubul italian îl consideră însă unul dintre cei mai reprezentativi jucători şi l-a trimis în România pe Federico Balzaretti, pentru a lua parte la ceremonia de retragere a lui Lobonţ.

Ceremonia va fi organizată la amicalul cu Finlanda, care se va juca mâine seară, de la 20:30, la Ploieşti. AS Roma a ţinut să nu ocolească momentul şi va fi reprezentată de Balzaretti, care în prezent face parte din staff-ul tehnic al clubului.

După retragere, Bogdan Lobonţ va primi, cel mai probabil, un post de antrenor cu portarii la AS Roma.

Afla mai multe despre: bogdan lobontas romafederico balzaretti 

viewscnt
Articole similare