Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest superb al lui Daniel Pancu faţă de rivala FCSB: ”Nu avem nicio problemă în a amâna jocul”

EXCLUSIV | Gest superb al lui Daniel Pancu faţă de rivala FCSB: ”Nu avem nicio problemă în a amâna jocul”

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu, antrenorul Politehnicii Iaşi, dă dovadă de fair-play în faţa rivalei FCSB.

Rapidist convins, Pancu a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că echipa sa nu are nicio problemă ca partida programată duminică, dintre Poli Iaşi şi FCSB, să fie amânată pentru ca roş-albaştrii să poată juca sâmbăta contra celor de la Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Europa League.

”Nu avem nicio problemă în a amâna jocul. Ne dorim în primul rând să fim sănătoşi cu toţii, şi noi avem testele mâine. Nu ne bucurăm de răul nimănui. E foarte importantă o calificare în Europa pentru fotbalul românesc, dacă ei reuşesc să se adune. Dacă jocul din Europa se va disputa sâmbătă, nu avem niciun fel de problemă.”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut precizări, după cazurile noi de coronavirus apărute la FCSB.

FCSB - Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League, e programat să se dispute joi, 24 septembrie, de la ora 20:30.

Înaintea partidei, LPF a comunicat că depune eforturi pentru rezolvarea situaţiei în care a fost pusă echipa finanţată de Gigi Becali. Conform informaţiilor Telekom Sport, UEFA a primit cererea din partea FCSB prin se doreşte amânarea partidei cu Slovan Liberec, din turul al treilea preliminar Europa League, până sâmbătă.

FCSB suferă din plin din cauza cazurilor de COVID-19 din cadrul lotului. Aproape o echipă întreagă cu tot cu rezerve e blocată din cauza rezultatelor pozitive, iar oficialii de la FCSB au făcut tot posibilul pentru a amâna partida cu Slovan Liberec, în speranţa că anumiţi jucători vor fi testaţi negativ.

Astfel, meciul din preliminariile Europa League ar putea avea loc sâmbătă, în loc de joi. FCSB a înaintat o cerere spre UEFA în acest sens, iar regulamentul îi permite să ceară modificarea zilei.

În cazul echipelor de club, meciurile se pot amâna pentru 48 de ore, o singură dată! În acest moment, FCSB aşteaptă răspunsul de la UEFA. FCSB - Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League, e programat să se dispute joi, 24 septembrie, de la ora 20:30, până când UEFA va da un răspuns. 

Afla mai multe despre: daniel pancufcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare