Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest superb al lui Mircea Rednic. Antrenorul a adus bani de acasă pentru a-şi ajuta clubul: "Încă nu stăm extraordinar pe partea financiară"

EXCLUSIV | Gest superb al lui Mircea Rednic. Antrenorul a adus bani de acasă pentru a-şi ajuta clubul: "Încă nu stăm extraordinar pe partea financiară"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic a venit la Poli Iaşi în luna ianuarie, iar primele patru meciuri oficiale au fost dezastruoase pe banca moldovenilor.

După patru înfrângeri consecutive în ultimele patru etape din sezonul regulat, Mircea Rednic a început bine play-out-ul şi a obţinut o remiză şi o victorie în primele două meciuri. În plus, Poli Iaşi a trecut şi de Universitatea Craiova, în sferturile Cupei României, iar acum speră să producă marea surpriză şi să câştige trofeul.

"Ne-am bucurat că am reuşit să închidem licenţierea, dar financiar nu stăm extraordinar. Situaţia este foarte grea în Dealul Copoului în continuare. Mircea a susţinut şi financiar clubul, dincolo de faptul că a avut performanţe sportive notabile de când a venit în Dealul Copoului. Şi aici mă refer la calificarea în semifinalele Cupei României, după foarte mulţi ani pentru echipa noastră.

Şi Mircea a susţinut financiar, o parte din banii lui se vor redirecţiona şi către jucători, de fapt, deja au fost redirecţionaţi, cam o treime din salariul pe luna februarie am reuşit să o închidem. În cazul în care vom câştiga Cupa României, poate vom scăpa şi de problemele financiare, dacă vom participa în Europa League" , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare