Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest superb făcut de Alex Băluţă pentru FCSB. Cum a reacţionat când fosta echipă l-a sunat să-i ceară detalii despre echipa lui Gigi Becali

EXCLUSIV | Gest superb făcut de Alex Băluţă pentru FCSB. Cum a reacţionat când fosta echipă l-a sunat să-i ceară detalii despre echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Alex Băluţă a făcut un gest superb faţă de FCSB după ce a refuzat să le dea detalii celor de la Slovan Liberec despre echipa lui Gigi Becali, înaintea meciului din turul 3 al Europa League. Alexandru Băluţă a jucat în sezonul trecut la Slovan Liberec, unde a fost împrumutat de Slavia Praga.

Alex Băluţă a refuzat să le oferere celor de la Slovan Liberec detalii despre FCSB, chiar dacă a jucat în sezonul trecut pentru echipa din Cehia. În plus, în Liga 1 a evoluat la Craiova, echipă considerată rivală a FCSB-ului.

Alex Băluţă, gest superb pentru FCSB: ”Ţin cu ei, sunt român!”

În România, mijlocaşul de 27 de ani a jucat pentru Chindia, Viitorul şi Craiova. Ultima este una dintre rivalele FCSB-ului. În plus, în sezonul trecut a fost împrumutat de Slavia la Slovan Liberec, unde a avut 25 de apariţii, 5 goluri şi 6 assist-uri. 
Cu toate acestea, Alex Băluţă a evitat să ofere prea multe detalii despre FCSB, înaintea meciului din turul 3 al Europa League. Transferat între timp la Academia Puskas, în Ungaria, Alex Băluţă spune că ţine cu FCSB în meciul cu Slovan Liberec, deoarece este român şi îşi doreşte să avem cât mai multe reprezentante în cupele europene. 
”(Te-au sunat cei de la Slovan sa te întrebe despre FCSB?) Sincer, da! M-au întrebat, dar nu am intrat în detalii pentru că nu mă priveşte. Nu am păstrat legătura aşa cu colegii, vorbim foarte rar. Nu este vreun jucător care să facă diferenţa în mod special, ei joacă foarte bine în echipă şi asta îi ajută foarte mult. Ţin cu ei (n.r. cu FCSB) pentru că sunt român şi în momentul de faţă m-aş bucura să avem cât mai multe echipe care să ne reprezinte în Europa şi să ne facem auziţi aşa cum ne dorim, chiar le urez mult succes, să se califice”, a declarat Alex Băluţă pentru Telekom Sport.
FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la 20:30 şi va fi live text pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: alex baluta 

viewscnt
Articole similare