Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gest superb făcut de Mirel Rădoi. Jucătorul pe care l-a vizitat la spital: ”Îi mulţumesc pe această cale!”

EXCLUSIV | Gest superb făcut de Mirel Rădoi. Jucătorul pe care l-a vizitat la spital: ”Îi mulţumesc pe această cale!”
Comentarii

Răzvan Oaidă, unul dintre componenţii naţionalei de tineret, spune că a fost vizitat de Mirel Rădoi după ce a fost operat. Mijlocaşul de 20 de ani a suferit o fractură maleolă peronieră dreaptă fără deplasare, într-un meci cu Viitorul, pe 28 octombrie 2018.

Răzvan Oaidă a suferită o accidentare gravă la finalul lunii octombrie, într-o perioadă în care era pe val. Într-o partidă cu Viitorul, mijlocaşul lui FC Botoşani a suferit o fractură maleolă peronieră dreaptă fără deplasare. În traducere, nu mai poate juca fotbal până la începutul lunii februarie.

Oaidă susţine însă că Mirel Rădoi a fost unul dintre cei care l-au încurajat permanent. Mijlocaşul de 20 de ani susţine că selecţionerul României U21 a venit chiar şi la spital să stea de vorbă cu el: ”(n.r. Mirel Rădoi te-a mai contactat în perioada asta?) Da, am avut discuţii. M-a vizitat chiar şi la spital, după operaţie. M-a susţinut şi îi mulţumesc pe această cale”, a dezvăluit Oaidă pentru Telekom Sport.

Oaidă speră că-şi va reveni complet şi că va reuşi să prindă lotul pentru EURO U21, unde România se află în grupă Anglia, Franţa şi Croaţia. Tânărul internaţional român este convins că naţional de tineret va face o figură frumoasă la turneul final găzduit de Italia:

”La EURO, toate adversarele, oricare ar fi, e un adversar dificil şi un adversar de temut, ca să spun aşa. Doar că noi mergem încrezători, aşa cum am şi început această campanie. Până la urmă, nimeni nu ne dădea nicio şansă. Noi am crezut în noi, am crezut în puterile noastre, am intrat pe teren şi am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Asta cred şi asta îmi doresc să facem şi la EURO, să intrăm cu personalitate şi cu încredere în forţele noastre”, a mai spus Oaidă.

Afla mai multe despre: mirel radoirazvan oaidafc botosaniromania u21 

viewscnt
Articole similare