Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gestul care l-a costat pe Mitriţă prezenţa în lotul României la meciul cu Insulele Feroe. Dezvăluiri din interiorul naţionalei

EXCLUSIV | Gestul care l-a costat pe Mitriţă prezenţa în lotul României la meciul cu Insulele Feroe. Dezvăluiri din interiorul naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a dezvăluit gestul pentru care Cosmin Contra a decis să îl lase pe Alexandru Mitriţă în afara lotului echipei naţionale pentru meciul cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2020.

Alexandru Mitriţă, fotbalist transferat în iarnă de New York City de la Universitatea Craiova, a fost schimbat după doar 45 de minute în meciul cu Suedia, după care Cosmin Contra l-a lăsat în afara lotului pentru partida cu Insulele Feroe. La 24 de ore de la partida câştigată de tricolori cu scorul de 4-1, consilierul preşedintelui FRF a dezvăluit că Mitriţă a dat dovadă de lipsă de interes de-a lungul antrenamentelor tricolorilor dintre meciul cu Suedia şi cel cu Insulele Feroe, motiv pentru selecţionerul l-a exclus din lot.

"Nu a recepţionat corect ceea ce s-a întâmplat. Eu cred că el e conştient că a făcut o repriză slabă acolo. Cifrele întăresc lucrul ăsta. A căzut. Deci, după repriza aia, văzând cum a jucat... Aşa l-am recepţionat eu de pe marginea terenului. L-am văzut cu capul plecat, fără implicare în antrenament, ca şi cum toate lucrurile s-ar fi dus după primele 45 de minute. Eu pe el îl consider în continuare un jucător tânăr, un jucător pe care l-am văzut de la 16-17 ani la loturile naţionale şi de care am fost foarte apropiat. Dar eu cred că el greşeşte sau are oameni în jurul lui care nu îi dau sfaturi corecte. Nu aşa se rezolvă lucrurile. Dacă ai avut un joc slab, să cazi într-o zonă de asta, în care trei zile să te antrenezi cu altă viteză faţă de ceilalţi", a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, este însă de altă părere.

"Acolo, clar, s-a întâmplat ceva. Nu am date exacte despre ce s-a discutat acolo, dar precis au fost nişte schimburi între ei doi, pe care Contra nu le-a acceptat. Să nu-l foloseşti pe Mitriţă mi se pare deplasat, pentru că e un jucător de combinaţii", a afirmat Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro 2020, învingând, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

6 milioane de euro este cota lui Mitriţă, conform Transfermarkt.de

7 selecţii are Mitriţă la echipa naţională, fără să marcheze

8 milioane de euro a plătit New York City pentru serviciile lui Mitriţă

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare