Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gheorghe Mulţescu analizează transferul lui Denis Alibec la Samsunspor. Sfat preţios pentru atacantul Astrei

EXCLUSIV | Gheorghe Mulţescu analizează transferul lui Denis Alibec la Samsunspor. Sfat preţios pentru atacantul Astrei

Astra Giurgiu

Comentarii

Gheorghe Mulţescu, fost antrenor al mai multor formaţii din Turcia printre care şi Samsunspor, echipă ce este foarte aproape să îl achiziţioneze pe Denis Alibec, a discutat în exclusivitate la Telekom Sport despre transferul atacantului Astrei.

Mulţescu a vorbit la superlativ despre oraşul Samsun, pe care îl consideră ca fiind foarte frumos. De asemenea, tehnicianul a spus că suporterii ”sunt de-a dreptul fanatici” şi că se apropie uşor de fotbaliştii străini. El a dat ca exemplu cazul mijlocaşului ofensiv Daniel Timofte (n.r.- a jucat la Samsunspor între 1993 şi 1999), căruia i-a fost pusă fotografia pe coperta unei cărţi dedicate clubului.

Antrenorul consideră că Denis Alibec va deveni rapid un idol al tribunelor datorită valorii sale individuale. Mulţescu îi oferă lui Alibec un sfat important: să iasă cât mai puţin în oraş ca să nu îşi consume foarte mult timp cu fanii iubitori ai trupei Samsunspor.

”În privinţa lui Denis Alibec, dacă s-a înţeles deja cu cei de la Samsunspor, la cum îl ştiu eu ca fiind un fotbalist complex, va deveni foarte repede idolul tribunelor. Îl va avea ca antrenor pe unul dintre fostii mei elevi, din 1993, este vorba despre Ertugrul. Pe acest băiat eu l-am promovat foarte mult. Aş putea spune că l-am ajutat să urce mult în cariera de fotbalist. Am mers la Başkanul clubului (n.r. - patronul echipei) şi l-am convins ca Ertugrul să joace pe postul de atacant. Avea toate calităţile pentru un atacant veritabil.

Ca o recomandare, dacă vreţi, aşa, ca o pată de culoare, l-aş sfătui pe Alibec ca în momentul în care va deveni foarte îndrăgit de spectatori, să iasă cât mai puţin în oraş dacă vrea să mai ajungă la locuinţa lui. Eu am păţit-o pe pielea mea. În clipa în care am ieşit în oraş, toată lumea trăgea de mine, ba pentru a bea un ceai într-o cafenea sau pentru a mi se oferi mici cadouri. Şi asta datorită simpatiei pe care oamenii o poartă echipei. În Samsun, oamenii trăiesc prin fotbal şi pentru fotbal. Este marea lor pasiune.”, a declarat Gheorghe Mulţescu, în exclusivitate, pentru telekomsport.ro.

Samsunspor a promovat în liga a doua din Turcia în urma sezonului competiţional 2019-2020.

Răzvan Ionaşcu
 

Afla mai multe despre: denis alibecastragheorghe mulţescu 

viewscnt
Articole similare