Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gheorghe Popescu le ia apărarea colegilor din Generaţia de Aur: "Burleanu nu vine din lumea noastră"

EXCLUSIV | Gheorghe Popescu le ia apărarea colegilor din Generaţia de Aur: "Burleanu nu vine din lumea noastră"

Fotbal intern

Comentarii

Declaraţiile lui Răzvan Burleanu, care a spus despre Florin Răducioiu şi Florin Prunea că sunt nişte "şomeri", nu i-au picat prea bine lui Gheorghe Popescu. Fostul internaţional a reacţionat şi a răspuns acuzelor făcute de preşedintele FRF, printr-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.

"Mi se pare că departamentul de comunicare pe care el îl foloseşte în campania electorală îi pregătesc toate aceste răspunsuri. Nu cred că sunt cuvintele lui, probabil aşa îl învaţă cei de acolo. El are mare încredere în acest departament. Eu aş fi mai atent în locul lui, pentru că vorbeşte despre jucătorii care au reuşit cea mai mare performanţă din istoria echipei naţionale.

Nu ştiu de ce domnul Burleanu nu face o acţiune de fair-play. Ar trebui să nu facă vreo referire la acest articol, ar trebui să lase totul după aceste alegeri, să-şi aducă aminte cum a candidat în 2014, pentru că el oricum susţine că este sigur de câştigarea acestor alegeri. El spune că are peste 200 de voturi şi că va câştiga. Toată lumea ar trebui să se raporteze la experienţa lui Ionuţ Lupescu de acum. În ultimii patru ani de zile, eu nu am văzut nimic care să poată schimba în bine fotbalul românesc. Poate că a fost cea mai neagră perioadă din istoria echipei naţionale.

S-a tot vorbit de Generaţia de Aur în ultimii ani. Acum, un membru al Generaţiei de Aur încearcă să vină şi să facă ceva în fotbalul românesc. Există posibilitatea aceasta. Chiar nu merită o şansă acest membru al Generaţiei de Aur? Ionuţ Lupescu, susţinut de membri ai Generaţiei de Aur, candidează împotriva unei persoane care nu vine din lumea noastră, vine dintr-un alt peisaj" , a declarat Gheorghe Popescu.

Afla mai multe despre: popescuionut lupescufrfburleanuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare