Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ghinion teribil pentru unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB. Trebuia să se transfere în aceste zile, dar s-a accidentat grav

EXCLUSIV | Ghinion teribil pentru unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB. Trebuia să se transfere în aceste zile, dar s-a accidentat grav

Superliga

Comentarii

Cariera lui Lucian Filip este urmărită de ghinion. Mijlocaşul FCSB-ului s-a accidentat în timpul meciului din tur cu Mlada Boleslav şi va absenta până în iarnă. Filip ar fi trebuit să se transfere în Rusia, în această perioadă, transfer care foarte probabil va pica.

Lucian Filip s-a accidentat în minutul 30 al meciului tur cu Mlada, din turul 3 Europa League, însă problema nu părea atât de gravă. Mai mult, patronul FCSB l-a acuzat după acel meci că mijlocaşul de 28 de ani s-a dat accidentat şi n-a vrut să rişte, deoarece urmează să plece în Rusia. Lucian Filip ajunse la o înţelegere cu Orenburg - ultimul loc în campionatul Rusiei - echipă care-i oferea un salariu mai bun decât cel pe care-l are la FCSB.

”Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat”, a spus Becali după meciul cu Mlada.

Testele medicale au arătat însă că Lucian Filip chiar are probleme medicale. Şi sunt grave. Din informaţiile Telekom Sport, va fi nevoit să stea pe margine până în iarnă. Ceea ce înseamnă, foarte probabil, că Filip va rata transferul în Rusia.

Lucian Filip, o carieră bântuită de ghinionul accidentărilor

În vârstă de 28 de ani, Lucian Filip a ajuns la FCSB în vara lui 2007, când a fost transferat de la Şcoala Gică Popescu. Era considerat atunci un jucător de perspectivă şi în ianuarie 2009, când avea doar 18 ani, a fost promovat în lotul de seniori al FCSB-ului.

Accidentările grave i-a blocat însă ascensiunea. Lucian Filip a suferit câteva accidentări foarte grave, în urma cărora a fost nevoit să lipsească foarte mult timp. Printre ele, o fractură de tibie (noiembrie 2013, a lipsit 131 de zile), o intervenţie chirurgicală la menisc (decembrie 2014, a lipsit 57 de zile) şi o ruptură de ligamente încrucişate (mai 2016, a revenit după 269 de zile). Între ele, a mai suferit lovituri la genunchi sau a avut probleme musculare.

Lăudabilă a fost atitudinea lui Gigi Becali, cel care a ales de fiecare dată să-i prelungească înţelegerea, ba chiar i-a mărit şi salariul, deşi a lipsit perioade foarte lungi de timp.

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare