Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a dezvăluit ce face în izolare: "Scriu mult, limpezesc idei". Este rege şi la spălatul vaselor

EXCLUSIV | Gică Hagi a dezvăluit ce face în izolare: "Scriu mult, limpezesc idei". Este rege şi la spălatul vaselor

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi este în autoizolare cu întreaga lui familie, inclusiv fata Kira şi fiul Ianis. Într-o intervenţie la Telekom Sport, "Regele" a spus ce activităţi are în această perioadă în care nu se poate juca fotbal.

"Fotbal, mă mai uit la televizior, mă mai uit la filme, scriu dimineaţa când mă scol că dimineaţa e mintea limpede şi două trei ore mă pun pe scris. Construiesc ce gânduri am, ce idei, mi le pun, legate de partea tehnică, de antrenamente, de pregătiri, de sistemică, lucruri care trebuie să cauţi, să fii deschis, să înveţi, să iei şi de la alţii lucrurile bune. Scriu mult, limpezesc idei despre ce am făcut în acesti ani şi mi le pun pe hârtie", a spus Hagi la Telekom Sport.  

Kira şi Ianis, întorşi acasă, sunt cei care "domină" în bucătărie, în timp ce Hagi recunoaşte că el doar spală vasele: "Îmi place să spăl vasele". Totodată, el admite că mâncarea gătită de copiii săi se vede pe cântar: "Am luat 2-3 kg".

În orice caz, această pauză de la fotbal este una de bun augur pe Hagi.

"Sincer, eram şi foarte obosit. În ultimii 5 ani nu prea am avut vacanţă, dacă am avut, a fost scurtă, mai mult gândul la fotbal şi acum avem mult mai mult timp, stăm liniştiţi în casă, reflectăm, ne ajutăm unii pe alţii. Stăm mult împreună, eu cu copiii, n-am mai stat atâta împreună, şi eu, şi Marilena, vorbim mult cu ei, au timp să ne povestească, ne cunoaştem mai bine. E o perioadă pozitivă din acest punct de vedere", a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare