Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la FC Viitorul: "Acum pot să spun. Ăsta e salariul meu şi nu am luat nici bonusuri"

EXCLUSIV | Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la FC Viitorul: "Acum pot să spun. Ăsta e salariul meu şi nu am luat nici bonusuri"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a dezvăluit că şi-a stabilit un salariu minim pe economie pentru funcţia de antrenor pe care o ocupă la FC Viitorul.

"Eu nu am salariu. Eu ştiţi că am unul, dar mic, un salariu de 500 de euro, pot să spun acum, restul nu am luat nici prime, nici salariu nu am avut. Aşa că eu nu am ce să îmi tai. Eu trebuie să fac. Nu, eu am 500 de euro, cât e minim. Ăsta e salariul meu şi nu am luat bonusuri.

Nu am luat bonusuri pentru că am încercat să dau la ceilalţi şi eu dacă am avut, am lucrat foarte bine şi am ieşit pe profit, am o societate pe acţiuni şi facem dacă avem profit la sfârşitul anului pot să îmi iau bani", a declarat Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Viitorul s-a numărat printre primele cluburi din România care au luat măsuri privind salariile jucătorilor, reducându-le la jumătate până la finalul anului viitor.

"Este clar că dacă noi vorbim de o criză mondială, la nivel mondial. Nu vorbim de o criză într-o ţară, ci de o criză în sănătate. Nu ştim cât va ţine acest virus, cât poate să existe, cât poate să ne afecteze. Automat când noi, cluburile, nu mai desfăşurăm activitatea, suntem şi noi condiţionaţi de partenerii pe care îi avem, de sponsorii care sunt pe lângă noi. Şi nu trebuie să fii, trebuie să vezi realitatea. Eu aşa am discutat foarte repede, am văzut, am discutat cu preşedintele, cu Gică. I-am transmis că eu aşa văd. Ţineţi minte că am ieşit şi public şi am spus că se vor diminua cu 50 la sută salariile la toate cluburile şi vedeţi că acum în toată lumea se gândesc să facă acest lucru.

E simplu, jucătorul de fotbal e bogat şi nu cred că poate să simtă. Trebuie să faci un lucru pentru ceilalţi salariaţi care au salariile mai mici şi trebuie să mergi în continuare ca şi club. Atunci când într-o criză totul scade, care e procentul acela nu ştii, aşa că trebuie să ai, să te reorganizezi rapid şi să mergi înainte pentru că în faţa noastră este clubul care trebuie să meargă înainte. Noi trebuie să funcţionăm, aşa că trebuie să găseşti, să nu ne fie teamă sau ruşine de realiate. Asta e realitatea, eu am văzut-o şi le-am spus jucătorilor şi, cei din club, cei care au salariile 500 de euro, minimum pe economie, lor nu le-am luat nicun ban, nu le-am scăzut, dar ceilalţi în funcţie de procent", a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare