Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi a explicat de ce nu poate prelua echipa naţională, dar a lăsat o portiţă deschisă pentru viitor: ”Nu se ştie, există soluţii”

EXCLUSIV Gică Hagi a explicat de ce nu poate prelua echipa naţională, dar a lăsat o portiţă deschisă pentru viitor: ”Nu se ştie, există soluţii”

Echipa națională

Comentarii

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă într-o ediţie incendiară a emisiunii Sport Report. Hagi a vorbit despre echipa naţională, despre direcţia în care merge fotbalul românesc, dar şi despre multe alte subiecte extrem de interesante.

Foarte mulţi oameni de fotbal, dar şi membri din generaţia de aur l-au propus pe Hagi pentru postul de selecţioner, după ce naţionala a ratat calificarea la campionatul european. Regele a anunţat însă că nu există şanse să conducă prima reprezentativă, atât timp cât este acţionar majoritat la Viitorul.

Silviu Tudor Samuilă i-a adresat ”Regelui” şi câteva întrebări de la jurnaliştii Telekom Sport. Cum a răspuns Gică Hagi întrebării adresate de Dan Udrea?

”Aţi fi compatibil cu funcţia de selecţioner, în condiţiile în care deţineţi un club de Liga I?”

Gheorghe Hagi: ”În momentul de faţă, nu. Dar există soluţii. Dacă sunt acţionar majoritar la un club, nu am cum să fiu. Dar nu se ştie ce va fi în viitor, în timp ce se poate... Da, în momentul de faţă nu, dar în viitor nu se ştie. Pot rămâne minoritar şi după aceea cred eu că... nu puteţi să spune că dacă mă duc eu la lot... am văzut ca s-a scris că dacă mă duc eu la lot, cum selecţionez jucătorii.  Scuzaţi-mă, antrenorii mari, Iordănescu sau Lucescu, nu au fost şi antrenori la cluburi şi după aia s-au dus la lot?”

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare