Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a primit mai multe oferte, dar a preferat să rămână la Viitorul. Ce plan are: ”Asta nu se poate acum”

EXCLUSIV | Gică Hagi a primit mai multe oferte, dar a preferat să rămână la Viitorul. Ce plan are: ”Asta nu se poate acum”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi susţine că a primit mai multe oferte de la echipe din străinătate, dar va rămâne cel puţin până în vară la Viitorul, deoarece nu acceptă să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Gică Hagi este în prezent cel mai longeviv antrenor din Liga 1. ”Regele” a trecut în septembrie 2014 pe banca Viitorului şi de atunci a reuşit să câştige titlul, Cupa şi Supercupa României. Hagi a declarat în mai multe rânduri că-şi doreşte o nouă provocare, la o echipă din străinătate care să-i permită să facă performanţă în Europa. Însă n-ar vrea să plece în orice condiţii.

Gică Hagi a dezvăluit că a primit mai multe oferte, însă niciuna dintre ele nu i-a îndeplinit o condiţie de bază: să preia echipa înainte de startul unui sezon. Motiv pentru care spune că le-a refuzat:

”Nu se pune problema în momentul de faţă, eu ştiţi că am zis că doar când începe sezonul competiţional, numai atunci... (Deci doar din vară?) Numai din vară, asta nu se poate acum, să intru eu. Păi am refuzat atâtea oferte, din cauza asta şi nu... că au fost şi în iarnă, în pauză, dar nu mă mişc. Încep un proiect de la capăt, îl construiesc, are termen mediu şi lung, nu imediat, cu toate că imediat mie îmi place să câştig, imediat eu trebuie să câştig, îmi place să devin cel mai bun, nu există altceva, deci nu mă pui pe mine undeva şi media şi toate o să zică nu, nu, Hagi nu o să fie pe locul 10, 12 şi să mă tolereze pe acolo. Nu, imediat trebuie să te duci să câştigi”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare