Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi a vorbit despre planurile sale după ce a părăsit-o pe Viitorul. Răspuns tranşant al ”Regelui” referitor la posibilitatea de a conduce FRF

EXCLUSIV Gică Hagi a vorbit despre planurile sale după ce a părăsit-o pe Viitorul. Răspuns tranşant al ”Regelui” referitor la posibilitatea de a conduce FRF

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a discutat în exclusivitate la Telekom Sport despre planurile sale în perioada care urmează, după ce a anunţat, recent, că demisionează din funcţia de manager tehnic de la Viitorul Constanţa.

Regele fotbalului românesc a recunoscut că momentan nu are nicio ofertă concretă pentru a antrena un alt club şi a lăsat să se înţeleagă că în anumite momente ar fi putut accepta o colaborare avantajoasă, dar nu a făcut-o pentru a rămâne alături de jucătorii săi şi de echipa pe care a fondat-o.

Ofertele primite de Gică Hagi la momentul nepotrivit

”Culmea e că am luat-o (n.r.- decizia de a demisiona de la Viitorul din funcţia de antrenor) când nu avut foarte multe clare şi concrete, foarte bune. Acum momentan nu am nimic. Doar am luat decizia că aşa e bine, să aduc ceva proapsăt, care să vină cu ideile lui, toate acestea în filosofia clubului, toate în principiile noastre, să ducă în continuare lucrurile.

A zis bine şi Gică. Voiam puţină linişte, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau şi eu cu copiii, îmi cresc copiii şi vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia şi am avut timp să vorbesc, aş vrea şi eu să mă bucur puţin. Nu ştiu, puţin mai mult, puţin mai scurt. Vedem cum va fi, vedem ce se va întâmpla.”, ne-a mărturisit Gică Hagi.

Legendarul decar al României a mai spus că este deschis la orice ofertă atâta vreme cât proiectul în cauză este, în opinia sa, unul ”câştigător, de învingător”. Hagi a explicat că îşi doreşte să se contureze o colaborare pe placul său, deoarece aceasta este firea sa, în sensul în care îşi doreşte în permanenţă să fie cel mai bun şi se simte pregătit de o provocare de acest gen.

Gică Hagi, despre preşedinţia FRF

Referitor la scenariul conform căruia ar putea ajunge să conducă Federaţia Română de Fotbal, Gică Hagi a oferit un răspuns în stilul său caracteristic:

”Nu, nu! (n.r- râde) Nu mă cunoaşteţi, îmi pare rău, nu mă ascultaţi, ori nu doriţi, ori neglijaţi. Eu v-am transmis întotdeauna mesaje concrete. Nu sunt în barcă cu nimeni pentru că am fost lider, eu construiesc, eu sunt antrenor, mie îmi place meseria partea tehnică, nu-mi place partea administrativă, nu sunt cu lucrul acesta. Când cineva crede că are nevoie de un manager poate să se gândească la acest lucru, mie îmi place terenul, îmi place să produc jucători, îmi place să antrenez.

N-am avut niciodată lucrul acesta şi nu-mi place să fac mai multe lucruri. Eu sunt pe o direcţie şi îmi place şi atunci poţi să devii cel mai bun. Chiar dacă am condus clubul şi ar trebui să fac şi munca administrativă şi am învăţat lucruri, dar sunt lucruri pe care le-am învăţat pentru mine ca şi mananger ce trebuie să cer pentru că şi eu am făcut greşelile mele ca antrenor pentru că la început eram antrenor. Am gândit cu inima şi n-am gândit profesional bine, de alegeri, viaţa e făcută din decizii şi la la început am luat două sau trei decizii care n-au fost bune.”, a mai spus Hagi, la Telekom Sport 1.

Gheorghe Hagi a început să o antreneze pe Viitorul Constanţa din 2014. În cei şase ani pe banca formaţiei înfiinţate de el, ”Regele” a reuşit să câştige toate trofeele interne o singură dată: Liga 1 (2016-2017), Cupa României (2018-2019) şi Supercupa României (2019). Pe lângă performanţa de a cuceri tot ce este posibil în ţară, cu o echipă creată de el însuşi, Gheorghe Hagi a creat una dintre cele mai bune academii de fotbal din Europa, care deja oferă rezultate concrete. Mulţi jucători din generaţia care a ajuns în semifinalele europeanului under 21 au trecut pe la Viitorul Constanţa şi suficienţi au făcut deja pasul către echipa naţională (Ianis Hagi, Florinel Coman, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Tudor Băluţă etc.).

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare