Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a vorbit despre plecarea lui Gabi Iancu de la Viitorul: "Nu e vorba de suma aceea"

EXCLUSIV | Gică Hagi a vorbit despre plecarea lui Gabi Iancu de la Viitorul: "Nu e vorba de suma aceea"

Farul Constanța

Comentarii

Gabriel Iancu, golgheterul din sezonul trecut din Liga 1, ar putea să plece de la Viitorul Constanţa după ce pe adresa echipa ar fi venit o ofertă din Golf. Hagi, care a rămas doar patron la club, a vorbit despre posibila plecare a atacantului de naţională.

"Gabi Iancu trebuie să se găndească la echipa naţională, noi nu vorbim doar ca să vorbim. El ştie mai bine, respectăm jucătorul şi facem cum e mai bine pentru el. La noi, jucătorul are un cuvânt de spus. Fiecare e tratat aşa cum trebuie", a declarat Gică Hagi la Telekom Sport. 

Fără să dea nume sau să vorbească în mod direct despre posibila ofertă primită, Hagi a dat de înţeles că l-ar lăsa pe Iancu să plece, aşa cum a fost cazul şi altor fotbalişti de la Viitorul, chiar dacă suma de transfer este mai mică decât valoarea de piaţă a fotbalistului. 

"Ştie că noi am investit în el, nu avem pretenţii de la el, aşa cum a fost şi cazul Rivaldinho pe care l-am înţeles şi pe care l-am vândut pe un preţ de nimic. Aşa i-am înţeles şi pe Boli, şi pe Ţucudean, poate şi alţii. Ei ne-au ajutat, cum e şi Gabi acum. Nu e vorba de suma aceea, ar fi fost bine. L-am înţeles şi pe el, am vorbit cu el şi facem lucrurile în aşa fel încăt să-i ajutăm şi pe ei", a mai spus Hagi.

1,3 milioane de euro este cota lui Gabi Iancu, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gabi iancuhagi 

viewscnt
Articole similare