Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi, anunţ impresionant: ”Avem 18 jucători în momentul de faţă care sunt accesibili pentru naţionala mare!”

EXCLUSIV Gică Hagi, anunţ impresionant: ”Avem 18 jucători în momentul de faţă care sunt accesibili pentru naţionala mare!”

Farul Constanța

Comentarii

În exclusivitate la Telekom Sport, Gică Hagi a vorbit despre situaţia în care se află clubul său, Viitorul Constanţa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Coronavirus a lovit puternic şi ţara noastră. Virusul ucigaş din Wuhan a oprit toate campionatele importante din Europa şi e de aşteptat să cauzeze probleme mari la nivel economic, indiferent de ţară. Probleme care vor lovi cu siguranţă şi fotbalul, dar şi alte sporturi.

Există însă şi cluburi de fotbal, chiar în Liga 1, care nu se plâng în această perioadă. Prin filosofia impusă clubului său, Gheorghe Hagi stă liniştit şi anunţă: ”Nu sunt probleme, sunt logic. Când faci un lucru logc nu poţi să devină o problemă, este o situaţie de fapt şi trebuie să reacţionezi. Eu aşa am luat-o” a mărturisit cel mai mare fotbalist din istoria României, pentru Telekom Sport.

”Problemele sunt când  nu mai ai, când nu vezi perspectiva într-un an, când nu vezi perspectiva. Atunci sunt problemele. Sau că imediat putem din scurt sau te-a prins să nu ai plătit salariile 3-4 luni la jucători Atunci e o problemă. La noi suntem la zi cu ei, chiar bine, bine şi ne-am făcut datoria faţă de muncitori, de oamenii care au muncit, care au luat şi bonusuri la noi, pentru că ne-a mers foarte bine. Noi în ultimii ani, de când sunt eu antrenor, de 4-5 ani, am produs, am ieşit pe plus ca şi club, am produs jucători, am vândut jucători, am pus pe piaţă. Mi-am făcut o revizie legată cu ce am produs noi în ultimii ani. Avem 18 jucători în momentul de faţă care sunt accesibili pentru naţionala, pentru aia mare” a declarat Gică Hagi.

”Aşa mi-am făcut eu un calcul şi dacă e vă trimit şi hârtia. Sunt 16-18 jucători sau puneti-i voi care sunt în echipe din România, în străinătate, produşi de Viitorul. Noi am promovat 38 în prima ligă, iar dintre aceştia 16-18 sunt pentru naţionala mare. Care sunt în anturaj, sunt în lotul ăla de 100, noi avem 18 ai noştri” a subliniat ”Regele” pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare