Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi, contrazis de Florin Răducioiu: ”Îi admir curajul, dar cred că vor fi doar simple vorbe”

EXCLUSIV | Gică Hagi, contrazis de Florin Răducioiu: ”Îi admir curajul, dar cred că vor fi doar simple vorbe”
Comentarii

Florin Răducioiu spune că declaraţiile lui Gică Hagi, care cere loc direct în grupele Champions League, sunt nerealiste. Fostul mare atacant este de părere că valoarea fotbalului românesc este mult prea slabă pentru competiţiile europene.

Gică Hagi s-a declarat revoltat în mai multe rânduri de faptul că UEFA nu acordă României un loc direct în grupele Ligii Campionilor şi că nu direcţionează astfel mai mulţi bani pentru echipele mici, care să le ajute la dezvoltare. Florin Răducioiu consideră că este imposibil un astfel de scenariu, deoarece diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel din Champions Leagu este uriaşă.

”Am citit declaraţiile lui Gică (n.r. Gheorghe Hagi) şi evident că şi mie îmi pare rău că nu putem face parte din această lume selectă, dar e foarte greu, pentru că nu cred că avem valoarea pentru a juca la acest nivel. Vedeţi ce înseamnă Champions League, înseamnă spectacol, bani, drepturi TV pe care campionatul românesc nu le oferă în momentul de faţă. Ca atare, e normal că trebuie să luptăm ca să ajungem în aceste grupe. Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm.

Trebuie să trecem prin tururi preliminare multe şi foarte grele şi, practic, am demonstrat că nu avem valoare şi că nu ajungem nici măcar să ne apropiem de grupe. Îl înţeleg pe Gică Hagi, pentru că e foarte bine să aperi interesele fotbalului românesc. Şi domnul Lucescu a declarat că fotbalul din este este marginalizat, pentru că Liga Campionilor a devenit o competiţie în care joacă cei mai buni, cluburile cele mai mari, cu cele mai multe titluri şi e foarte greu să intrăm în această elită. Dar admir curajul lui Gică. Nu cred că va fi simplu şi cred că vor fi doar vorbe”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiugica hagi 

viewscnt
Articole similare