Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi, cuvinte extrem de frumoase despre Răzvan Marin şi comparaţie măgulitoare: "Nu cred că greşesc!"

EXCLUSIV | Gică Hagi, cuvinte extrem de frumoase despre Răzvan Marin şi comparaţie măgulitoare: "Nu cred că greşesc!"

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) a comentat, în direct la Telekom Sport, transferul lui Răzvan Marin de la Ajax la Cagliari, perfectat recent. Mijlocaşul român crescut la academia "Regelui" va juca în Serie, iar Hagi a vorbit în termeni foarte frumoşi despre el şi despre calităţile pe care le posedă.

Răzvan Marin s-a transferat la Cagliari şi va evolua în Serie A în sezonul viitor, la fosta echipă a lui Walter Zenga. Italenii l-au împrumutat pe Marin de la Ajax, iar la anul vor trebui să plătească zece milioane de euro pentru el. Într-o intervenţie în direct la Telekom Sport, Gică Hagi a comentat mutarea fostului său elev şi a făcut o comparaţie măgulitoare pentru acesta.

"Un jucător ca Răzvan Marin nu se naşte tot timpul. Un jucător mare, un mijlocaş de pe vremea... Şi nu cred că greşesc. Ca toţi mijlocaşii buni din anii 70-80 ai României, şi am avut foarte mulţi. Un optar-decar care are calităţi extraordinare de mijlocul terenului, care poate să joace la nivel foarte înalt", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

În momentul transferului lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax, care a costat 12,5 milioane de euro, Viitorul a încasat o sumă frumoasă datorită procentelor pe care le păstrase clubul constănţean. În conturile Viitorului au intrat peste două milioane de euro din tranzacţia făcut anul trecut.

Răzvan Marin, transferat de Cagliari de la Ajax!

Răzvan Marin (24 de ani) s-a arătat încântat de mutarea sa de la Ajax la Cagliari. Italienii au mare încredere în mijlocaşul român, iar el este nerăbdător să joace pentru formaţia din "Cizmă".  "Toată lumea ştie că Serie A este un campionat foarte puternic şi sunt foarte motivat să încep să joc în Serie A, pentru că este o competiţie foarte bună. Sunt o mulţime de jucători buni, cu nume mari în fotbal...abia aştept să joc în Serie A" a mărturisit internaţionalul român.

În prezent, Răzvan Marin este cotat la 8 milioane de euro. Cagliari are un lot cotat la 147 de milioane de euro. Formaţia antrenată de Eusebio di Francesco are în lot fotbalişti cunoscuţi precum Alessio Cragno, Giovanni Simeone, Joao Pedro, Marko Rog sau Nahitan Nandez.

Afla mai multe despre: gica hagirazvan marintransfercagliari 

viewscnt
Articole similare