Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi, dat de gol! Motivul pentru care Viitorul a negat transferurile lui Ianis şi Băluţă: "Genoa i-a monitorizat mult timp"

EXCLUSIV | Gică Hagi, dat de gol! Motivul pentru care Viitorul a negat transferurile lui Ianis şi Băluţă: "Genoa i-a monitorizat mult timp"

Fotbal intern

Comentarii

Afacerea anului pentru fotbalul românesc prinde contur. La o zi după ce reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunţat transferurile fotbaliştilor Viitorului, Ianis Hagi (20 de ani) şi Tudor Băluţă (19 ani), la Genoa, Gazetta dello Sport a confirmat informaţia.

Dacă iniţial s-a scris despre o sumă de trei milioane de euro pentru ambii jucători ai lui Gică Hagi, cotidianul Gazetta dello Sport a scris luni că, de fapt, ar fi vorba vorba de o sumă de două ori mai mare. 

Informaţia a fost comentată şi de Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, care a lucrat cu Gică Hagi la Viitorul, atunci când era fotbalist. Tehnicianul de 38 de ani vede cu reticenţă revenirea lui Ianis în Serie A.

"Depinde de calităţile pe care le are fiecare jucător. Pentru Băluţă cred că este un campionat bun. Pentru Ianis, el a mai fost în Italia, cred că i s-ar potrivi mai mult Spania. Ianis e un jucător tehnic, cu execuţii, care în ultimii 25 de metri poate să îţi facă diferenţa. În Spania are spaţii mai mari", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Apoi, Nicolae Dică l-a dat de gol pe Gică Hagi, care a negat, prin intermediul unui comunicat de presă al grupării constănţene, ştirea apărută în presa din "Cizmă".

"Dar dacă va fi să ajungă acolo amândoi, cu siguranţă sunt doi jucători cu mare calitate, de viitor şi cred că au fost monitorizaţi mult timp până să se facă aceste transferuri.

Vizavi de comunicatul pe care l-au făcut cei de la Viitorul, mă gândesc că l-au făcut ca să îi ţină concentraţi în continuare pe aceşti jucători. Sunt jucători tineri, să nu se gândească la Genoa, în Italia, să se gândească la Viitorul, pentru că mai au meciuri de jucat în acest campionat", a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: ianisdicabaluta 

viewscnt
Articole similare