Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi exclude orice conflict cu FRF: "Eu muncesc pentru România. Am produs pentru România. Asta e diferenţa faţă de ceilalţi"

EXCLUSIV | Gică Hagi exclude orice conflict cu FRF: "Eu muncesc pentru România. Am produs pentru România. Asta e diferenţa faţă de ceilalţi"

Fotbal

Comentarii

Liderul "Generaţiei de Aur", Gică Hagi, invitat special în cadrul emisiunii "Sport Report" de la Telekom Sport, nu doreşte să intre în conflict cu nimeni din Federaţia Română de Fotbal, considerându-se un colaborator de nădejde, nicidecum un adversar.

"Regele" a recunoscut că nu se simte bine în momentul în care cineva încearcă să-l introducă în tot felul de conflicte, multe dintre ele strâns construite în jurul Federaţiei Române de Fotbal. Hagi susţine că singurul lucru de care poate să răspundă cu maximă responsabilitate este clubul pe care îl patronează, deoarece doar acolo are legitimitate.

"Fotbalul e viaţa mea, eu sunt al vostru, al tuturor. Mereu am avut dialog şi relaţie bună cu toată lumea. Dar eu sunt responsabil de Viitorul Constanţa. Atât. Eu vreau să-mi dezvolt clubul, să-l fac să devină mai bun. În fotbal e ca la bursă: lucrurile se schimbă repede şi trebuie să fii atent la toate. Răspund de Viitorul şi vreau ca an de an să facă progrese. Din când în când îmi dau cu părerea despre echipa naţională şi atât.

Eu muncesc pentru România, am produs pentru România. Asta e diferenţa faţă de ceilalţi! Cluburile sunt pilonii cei mai importanţi ai Federaţiei Române de Fotbal. Prin ce? Prin furnizarea de jucători către echipele naţionale. Noi am dat 40 din 100. Am făcut ceea ce trebuie, deci noi chiar am muncit şi am făcut lucruri fenomenale acolo. Inclusiv faptul că am luat toate aceste trofee la seniori. Anul trecut, noi suntem singura echipă care a bătut CFR.

Tot ce spun mi se scoate din context ca să se arunce cu pietre în mine. Hagi a vorbit despre un proiect în care să se nască o echipă mai mare ca a noastră. Asta vreau să văd! Cum am văzut în Italia...ne-au scos în stradă, ne-am dus după ei. Mi se scoate din context, doar ca să se scoată că eu atac pe nu ştiu cine. Ce să ne dorim domnilor? Că noi am luptat pentru echipa naţională şi am făcut atâtea!" a declarat Hagi, la Sport Report.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare