Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi i-a uimit pe fotbalişti la antrenamente: "Băieţi, să vedeţi!". Fostul fotbalist de la FCSB care păstrează legătura cu "Regele"

EXCLUSIV | Gică Hagi i-a uimit pe fotbalişti la antrenamente: "Băieţi, să vedeţi!". Fostul fotbalist de la FCSB care păstrează legătura cu "Regele"

FCSB

Comentarii

Gică Hagi s-a băgat la joc la antrenamentele echipelor la care a fost, iar fotbaliştii au fost surprinşi de execuţiile avute, chiar şi după retragere. A fost şi cazul lui Pawel Golanski, cel care a povestit un moment petrecut la FCSB.

În 2007, Golanski şi Gică Hagi au ajuns la FCSB. Gigi Becali l-a ţinut în funcţia de antrenor pe "Rege" doar câteva luni, iar totul s-a terminat cu o ceartă între cei doi. 

Totuşi, fostul fundaş polonez îşi aduce aminte cu plăcere de Gigă Hagi: "A fost perioada scurtă cu el, dar a fost un antrenor foarte bun pentru mine şi o persoană extraordinară. Ţin minte că la un antrenament, noi eram în cantonament, era o fază fixă. Şi el zice <<Băieţi, joc şi eu cu voi ca să vedeţi ce picior am>>.  A dat, din trei şuturi, două goluri", a declarat Pawel Golanski pentru Telekom Sport.  

VIDEO: Una dintre execuţiile magice ale lui Gică Hagi

Pawel Golanski, despre Gică Hagi şi Ianis: "Şi acum ţin legătura cu el"

Fostul fotbalist de la FCSB şi Gică Hagi păstrează legătura, iar ultima oară au vorbit la meciul pe care Ianis Hagi l-a disputat, cu Rangers, împotriva lui Lech Poznan, în Europa League: "Şi acum ţin legătura cu el. Spre exemplu, ultima oară am vorbit când Rangers a jucat cu Lech Poznan, iar Ianis a jucat. M-a întrebat cum se face că Lech joacă aşa bine în Europa League, iar în campionat e pe locul 10. I-am zis că asta e mentalitatea noastră. 

Da, îmi place (n.r. - Ianis) A făcut un progres mare. Ştiu de el de mulţi ani. E foarte bine că este la Rangers, acolo este un stil mai puternic şi asta îl va ajuta 100%. Are calitate foarte bună, picior stâng, drept, tehnică bună, şi este şi foarte profesionist. Am şi vorbit cu el şi ştiu că fotbalul este viaţa lui. Asta e cel mai important. Dacă ai gândirea asta şi ai calitate, eu zic că vei progresa în fotbal", a mai spus fostul fundaş. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Pawel Golanski a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce s-a retras din fotbal. 

 

Afla mai multe despre: gica hagipawel golanskifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare