Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi mesaj pentru Gigi Becali: ”Noi jucăm doar pentru noi şi vrem să câştigăm mereu. Nu jucăm pentru vecinul!”

EXCLUSIV | Gică Hagi mesaj pentru Gigi Becali: ”Noi jucăm doar pentru noi şi vrem să câştigăm mereu. Nu jucăm pentru vecinul!”

Farul Constanța

Comentarii

La Telekom Sport, patronul şi antrenorul Viitorului Constanţa, Gică Hagi a comentat situaţia prin care, foarte posibil, echipa sa a ”contribuit” la pierderea a încă unui titlu de către FCSB.

Viitorul pare să fie la al treilea sezon în care decide titlul, iar primul defavorizat de acest detaliu este George Becali. Hagi a fost acuzat la finalul partidei de luni de la Cluj că a facilitat drumul echipei campioane spre al doilea titlu consecutiv, prin simplul fapt că a pierdut partida cu CFR în care Viitorul a condus cu 1-0.

Invitat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă să comenteze această situaţie, Gheorghe Hagi a explicat la Telekom Sport: ”Aici în ţară, întotdeauna lucrurile sunt legate de vecinul. În viaţă depinzi de tine, nu de vecinul. Vecinul niciodată, doar să-l saluţi, doar să vorbeşti. Tot timpul la noi, în fotbalul nostru, unul joacă pentru celălalt, altul se duce şi joacă cu celălalt, dar oare ce se va întâmpla cu altul ... Ce să fac? să stau? să mă dau la o parte? Sau dacă eu câştig cu unul sau cu celălalt, se zice că Hagi ba e cu unul, ba e cu celălalt. Mentalitatea noastră este să câştigăm! Restul e o poveste creată aici în România” a explicat Gică Hagi. 

Antrenorul Viitorului a mai explicat: ”Mentalitatea noastră este să învingem, chiar dacă Viitorul nu este o echipă care şi-a anunţat intenţiile la titlu. Suntem o echipă mică, probabil cu cel mai mic buget din play-off. Avem o medie de vârstă de 21 de ani, noi suntem mândri de ceea ce facem” a declarat Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe hagifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare