Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat oficial transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul: "El e plecat deja"

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat oficial transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul: "El e plecat deja"

Farul Constanța

Comentarii

Ziua de sâmbătă a fost deschisă de anunţul făcut de presa rusă, conform căreia Ianis Hagi va semna cu Spartak Moscova. Tot sâmbătă a apărut şi prima reacţie oficială de la FC Viitorul.

"Au apărut foarte multe ştiri, cert este că Ianis are foarte multe oferte din străinătate, când vom lua hotărârea vom anunţa. Este greu pentru că în fiecare zi vin altele şi altele. În câteva zile ne vom hotorî. El e plecat deja, trebuie să vedem unde", a declarat Gică Popescu, preşedintele celor de la Viitorul, în direct la Telekom Sport. 

Transferul lui Ianis Hagi s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Până acum s-au vehiculat nume ca FC Sevilla, Borussia Dortmund, FC Barcelona, Bayern Munchen sau Genk. 

”Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Dar asta nu înseamnă că dacă voi fi mai mulţumit din altă parte voi refuza. Îmi doresc ca orice alt jucător să ajung în primele 5 campionate din lume şi să mă menţin acolo", a spus Ianis Hagi într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorultransfer 

viewscnt
Articole similare