Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a confirmat că Gigi Becali i-a propus postul de preşedinte la FCSB. ”Eu am o personalitate puternică”

EXCLUSIV | Gică Popescu a confirmat că Gigi Becali i-a propus postul de preşedinte la FCSB. ”Eu am o personalitate puternică”

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a confirmat că Gigi Becali i-a propus în trecut funcţia de preşedinte la FCSB. Fostul mare fundaş al Barcelonei spune însă că i-ar fi fost greu să treacă peste anumite lucruri care se întâmplă la FCSB.

Gică Popescu a fost curtat de-a lungul anilor de mai multe echipe, care i-au propus funcţia de conducător. Printre ele a fost şi FCSB. Într-un interviu pentru Telekom Sport, fostul căpitan al Barcelonei a confirmat că a negociat cu Gigi Becali:

”(Tu ai avut ofertă să devii conducător la FCSB...) Cu mult timp în urmă. (Ce te-a oprit?) Nu a fost să fie. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat atunci, dar nu a fost să fie. Eu sunt o persoană cu o personalitate puternică şi e greu să mă adaptez la anumite lucruri”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.



Oferta la care Gică Popescu face referire a venit în 2007. Atunci, Gigi Becali a dezvăluit că i-a propus postul de conducător la FCSB, dar s-a ferit să-i dea un răspuns clar. Până la urmă, mutarea nu s-a concretizat:
“L-am sunat pe Gică Popescu şi i-am propus să fie preşedinte. A zis că este angrenat în nişte afaceri, că dacă poate să fie înlocuit acolo cu nişte spanioli, e o onoare pentru el. I-am zis că într-o săptămână să-mi dea răspunsul, dacă da sau nu. El crede că nu poate, deocamdată. Dacă intră la club ca preşedinte, de dimineaţă până seara o să se înhame la lucru”, spunea Becali în vara lui 2007.

Afla mai multe despre: gica popescufcsb 

viewscnt
Articole similare