Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a dezvăluit de ce nu poate slăbi Eric: "Aşa ne-a spus". Comparaţie inedită cu Romario: "Avea şi el puţină burtică"

EXCLUSIV | Gică Popescu a dezvăluit de ce nu poate slăbi Eric: "Aşa ne-a spus". Comparaţie inedită cu Romario: "Avea şi el puţină burtică"

Farul Constanța

Comentarii

Eric a avut parte de un start de sezon excelent în care a marcat cinci goluri în primele cinci meciuri jucate de FC Viitorul în Liga I. Însă, nemulţumit de forma fizică a brazilianului, Gică Hagi l-a scos pe Eric din echipă, iar preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a dezvăluit la Telekom Sport de ce nu poate slăbi fotbalistul.

"A fost o perioadă în care Gică l-a ţinut departe de echipă din cauza greutăţii. Este foarte exigent Gică la aceste detalii. Îl vedem pe Cristiano cum arată când se dezbracă? Nu are pic de grăsime. Nu te poţi antrena cu 4 kilograme în plus. Nu ai cum, încep să te doară muşchii. 

A zis că îi place să gătească. Tu, ca jucător profesionist, nu trebuie să îţi placă pizza. Sau trebuie să îţi placă o dată. Toţi am mâncat când am fost sportivi, dar, dacă ai probleme cu greutatea, trebuie să te sacrifici. Romario avea o conformaţie aparte. Avea picioarele foarte groase. Nu prea făcea el abdomene, avea puţină burtică, dar la golurile pe care le dădea putea să vină cu doi saci de două kilograme. Dădea 30 de goluri pe sezon" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ericviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare