Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a intervenit după plecarea lui Gică Hagi de la Viitorul: "A avut oferte imense de la cluburi importante din campionate importante. Nimeni nu-l poate înlocui"

EXCLUSIV | Gică Popescu a intervenit după plecarea lui Gică Hagi de la Viitorul: "A avut oferte imense de la cluburi importante din campionate importante. Nimeni nu-l poate înlocui"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a oferit primele reacţii, după demisia lui Gică Hagi din funcţia de manager al clubului. În acest moment, conducerea a pornit căutările pentru găsirea unui nou antrenor.

A doua zi după înfrângerea drastică suferită împotriva lui Sepsi, scor 3-0, Gică Hagi a făcut un anuţ surprinzător. "Regele" nu mai e manager-ul echipei de seniori, după şase ani petrecuţi în funcţie, dar susţine că rămâne în cadrul academiei care-i poartă numele. 

În acest moment, Gică Hagi nu are nicio ofertă, iar Gică Popescu a susţinut că "Regele" a luat această decizie pentru a se odihni. În ultimii ani, fostul decar al naţionalei a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne alături de proiectul în care investeşte de un deceniu: 

"Sunt 10 ani de când a înfiinţat acest proiect. Gică a trecut pe bancă, apoi a cucerit trofee. După 10 ani de stres, de muncă, de bugete, de planificări, are nevoie de puţină odihnă. Se gândeşte de mult, hotătârea aluat-o acum câteva săptămâni. Se simte obosit, motivele le va spune el. Nu m-a surprins, dar probabil că voi nu aţi crezut când v-a spus. Pentru fotbalul nostru e o pierdere uriaşă, pentru că Gică a dat mulţi fotbalişti naţionalelor. A avut o contribuţie uriaşă pentru ultimele performanţe ale tineretului, dar va trebui să ne obişnuim. Cred că echipa antrenată de el juca cel mai frumos fotbal. Sper să nu lipsească mult şi sper să-l revedem pe banca tehnică a Viitorului. Rămâne în academie şi va avea o perioadă de odihnă. 

Eu o să încerc să-l trimit la pescuit câteva zile, dar va refuza oferta. Ştiţi bine că în ultimii ani a avut oferte imense de la cluburi importante din campionate importante, dar a decis să rămână aici, să investească în tineri, să-i creştem şi chiar şi aşa a făcut rezultate incredibile. Azi nu are nicio ofertă. , a declarat Gică Popescu, în cadrul emisiunii Sport Report. 

Afla mai multe despre: gica popescugica hagiviitoru 

viewscnt
Articole similare