Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu, alături de fiul său la antrenament: ”Un moment special, e prima dată când m-am antrenat alături de băiatul meu”

EXCLUSIV | Gică Popescu, alături de fiul său la antrenament: ”Un moment special, e prima dată când m-am antrenat alături de băiatul meu”

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu este în prezent la Belek, în Antalya, acolo unde FC Viitorul efectuează un stagiu de pregătire până la 25 ianuarie. ”Baciul” a profitat de moment şi s-a antrenat alături de fiul său Nicolas Popescu.

”Sincer, da. Nu am mai fost în cantonament cred că de doi ani, tot cu Gică, în perioada de vară. Cred că pentru un fost jucător nu există altceva mai frumos decât să te reîntorci pe terenul de fotbal. Aici condiţiile sunt extraordinare, terenurile sunt bune, e minunat să te simţi din nou fotbalist. Pentru mine a fost şi un moment special, pentru că e pentru prima dată când m-am antrenat alături de băiatul meu, care a fost luat în cantonament cu echipa mare. A fost ceva special, pe care l-am trăit cu intensitate.

El are merit că a venit aici la echipa mare, că a jucat bine la juniori şi l-a luat în cei şase copii pe care Gică i-a promovat către echipa mare, dar am şi eu un mare merit, pentru că mă menţin. Şi dacă mă menţin, pot să fac antrenamente cu ei, dacă nu m-am menţine, nu aş fi putut să fac faţă. Şi pentru el e un moment special, pentru că se antrenează alături de mine. Întotdeauna sunt convins că exemplul principal pentru el în această experienţă pe care vrea să o facă în fotbal este tatăl său. Cred că este şi un avantaj pentru el şi e norocos din acest punct de vedere, că mă are pe mine lângă el şi îl pot îndruma. E un lucru pe care noi nu l-am avut la vârsta lor. Încerc să îl îndrum, să îi spun ce este bine să facă. Până la urmă, deciziile importante acolo în teren le ia el, însă are nevoie de susţinere la vârsta asta”, a spus Gică Popescu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: viitorulgica popesculiga 1,  

viewscnt
Articole similare