Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu despre Universitatea Craiova: ”Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut!” Cuvinte mari pentru Mititelu: ”E de apreciat!”

EXCLUSIV | Gică Popescu despre Universitatea Craiova: ”Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut!” Cuvinte mari pentru Mititelu: ”E de apreciat!”
Comentarii

Gică Popescu a fost invitatul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport. Fostul mare internaţional român a vorbit despre promovarea formaţiei lui Adrian Mititelu în Liga 2, dar şi despre sezonului grupării din prima ligă.

Invitat la Telekom Sport, Gică Popescu a vorbit despre situaţia pe care o traversează fotbalul în Bănie. Fostul mare internaţional român s-a consacrat în fotbalul mare la Universitatea Craiova.

”Eu ţin cu orice echipă din Craiova pentru că este oraşul unde am crescut fotbalistic enorm şi e normal să ţin cu echipa din Craiova atunci când nu joacă contra echipei mele. Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut, ea nu mai există pentru că ştim cu toţii că acea echipă a falimentat la un moment dat. Mă voi uita detaşat la meci, sunt două echipe din Craiova, e greu, pentru că acolo sunt atât de multe controverse” a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport, atunci când a fost întrebat care dintre cele două echipe din Bănie îi este mai aproape de suflet.

Gică Popescu a vorbit şi despre performanţa formaţiei FC U Craiova 1948, care a obţinut promovarea în Liga a doua, în urma deciziei Comitetului Executiv al FRF de a întrerupe Liga a treia. Craiova lui Adrian Mititelu era lider detaşat în seria sa: ”Este de apreciat ce a făcut acest om, faptul că din nou a investit sume importante de bani în această dragoste imensă pe care o are faţă de Craiova, este de apreciat” a mai declarat Gică Popescu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Afla mai multe despre: gică popescuu craiova 

viewscnt
Articole similare