Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Popescu este temător înainte de reluarea campionatului: "Am tras un semnal de alarmă"

EXCLUSIV Gică Popescu este temător înainte de reluarea campionatului: "Am tras un semnal de alarmă"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Popescu, preşedintele clubului Viitorul, a vorbit pentru Telekom Sport despre reluarea campionatului intern şi ce înseamnă acest lucru pentru jucători, care nu au mai jucat un meci oficial de câteva luni.

Liga 1 se reia în acest sfârşit de săptămână, în direct la Telekom Sport, iar marea întrebare este legată de forma sportivă a fotbaliştilor şi de calitatea meciurilor. 

Gică Popescu se teme, însă, mai mult de accidentări, mai ales că va urma o perioadă scurtă de pauză între actualul sezon şi cel viitor. 


"Cartea spune că perioada de pregătire trebuie să fie egală cu perioada de pauză. Noi am stat 9 săptămâni izolaţi, ar trebui să avem 9 săptămâni de pregătire ca să aducem jucătorii la condiţii normale de joc. Nu se poate întâmpla lucrul acesta pentru că avem doar patru săptămâni. Eu am tras un semnal de alarmă şi tot timjpul îl voi spune. Îmi e teamă de accidentări, îmi e teamă că jucătorii că după un meci, poate la al doilea jucând la o perioadă de trei zile, să nu apară accidentările. este lucrul de care îmi este cel mai teamă.


Din păcate nu vom avea timp de pregătire nici între cele două canpionate pentru că pauza va fi de două-trei săptpmâni. De asemenea va interveni această peioadă în care foarte mulţi jucători vor termina contractele şi va trebui să negociem  cu noi jucători veniţi, vor pleca jucător. De asemenea, jucătorii nou veniţi trebuie să îşi însuşească filosofia noului club, va fi un campionat de sacrificiu, un an de sacrificiu. Sacrificiul fiind de la vara aceasta până la vara anului viitor", a spus Popescu. 

După doar două etape jucate, Viitorul este pe primul loc în play-out, cu o victorie şi un egal. Viitorul joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva celor de la Poli Iaşi. 

Întreg programul transmisiunilor Telekom Sport îl puteţi vedea aici. 
 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare