Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu, ferm în privinţa "problemei" stadionului Steaua: "MApN va decide dacă îl închiriază!"

EXCLUSIV | Gică Popescu, ferm în privinţa "problemei" stadionului Steaua: "MApN va decide dacă îl închiriază!"

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Gică Popescu (53 de ani) a vorbit despre administrarea Stadionului Steaua, reconstruit pentru EURO 2020, care va avea loc în 2021. "Baciul" a spus că MApN va decide cine are acces pe noua arenă, dar e sigur că oficialii Ministerului Apărării vor să iasă pe profit, şi nu să piardă, în administrarea stadionului.

Noul stadion Steaua e gata şi va fi dat în folosinţă, dar până acum nu s-a jucat niciun meci pe el. Steaua va juca în noul sezon, dar arena va găzdui şi meciuri ale echipei naţionale a României. În plus, FCSB şi-a manifestat deja dorinţa de a juca pe Stadionul Steaua, însă s-a lovit de opoziţia suporterilor şi a oficilităţilor din clubul Steaua.

Gică Popescu a subliniat faptul că MApN va decide cine are acces şi cine nu pe Stadionul Steaua, dar e sigur că Ministerul nu va dori să iasă în pierdere cu banii pentru administrarea arenei.

"MApN e cea care decide în acest sens, dacă va considera să-l închirieze spre evenimente, concerte, meciuri. Un stadion nu e simplu de administrat, pentru că are o politică aparte. Poate fi o pierdere sau un profit. Adminsitrarea Arenei Naţionale e undeva la 8 milioane de euro anual. Dacă nu o administrezi cum trebuie, pierzi bani. Eu sunt sigur că MApN va încerca să facă un centru de profit, nu de pierdere. Politica o vor face ei.



E un subiect delicat, pentru că ştim care e rivalitatea dintre FCSB şi CSA. Nu ştiu dacă CSA vrea o identitate aparte. Poate fi o abordare. Nu ştiu care e politica ministerelor. Fiind stadioane din bani pubici ar fi important ca mai multă lume să aibă acces la aceste stadioane"
, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stadionul steauagica popescuexclusivadministrare 

viewscnt
Articole similare