Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu, nerăbdător să înceapă Liga 1. Ce echipe crede că se vor bate la titlu

EXCLUSIV | Gică Popescu, nerăbdător să înceapă Liga 1. Ce echipe crede că se vor bate la titlu

Superliga

Comentarii

Gică Popescu spune că este nerăbdător să vadă a doua parte a campionatului, mai ales că lupta în play-off se anunţă foarte intensă şi spectaculoasă. Fostul mare internaţional român este de părere că CFR, FCSB şi Craiova sunt favorite, dar pot apărea şi surprize.

Astăz se joace primul meci oficial din 2018, din Liga 1. Până la finalul sezonului regulat mai sunt patru etape şi echipele îşi fac deja calcule. Gică Popescu spune că şi el era nerăbdător să înceapă a doua parte a sezonului. Fostul căpitan al Barcelonei spune că se aşteaptă la o dispută spectaculoasă în play-off şi le dă şanse toate celor şase echipe care termină în partea superioară a clasamentului:

”Aşteptam acest început de campionat, pentru că e această perioadă de două - trei luni de zile, o perioadă moarta şi pentru suporteri, jucători - care se antrenează şi nu joacă. Într-adevăr, CFR-ul porneşte aparent cu prima şansă. S-a întărit foarte bine în această iarnă. Steaua, de asemenea, este o echipă cu mulţi jucători valoroşi, jucători de echipă naţională, cu experienţă. Se pare că această bătălie va fi dată între cele trei fruntaşe - Craiova, Steaua şi CFR-ul - însă avem experienţa anului trecut, când Viitorul, în momentul când a intrat în play-off părea că şi-a îndeplinit obiectivul şi până la urmă a ieşit campioană

”Eu cred că, având această experienţă a anului trecut, este foarte greu să anticipăm. Oricare dintre cele 6 echipe are o şansă în momentul în care se înjumătătesc punctele, distanţa dintre ele scade şi, în momentul în care prinzi o perioadă foarte bună - de 3 luni de zile - şi echipa are o exprimare foarte bună, oricare dintre echipele din play-off poate fi o candidată la titlu [...] Din nou, pare că CFR-ul şi Steaua au făcut cele mai bune transferuri. Dar să vedem dacă aceste transferuri pe hârtie vor fi bune şi la finalul campionatului”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popesculiga 1cfr clujfcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare