Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Popescu răspunde acuzaţiilor de blat: ”Am jucat cu echipa care a bătut clar Craiova în amical. Sunt nişte mizerii, terminaţi cu prostiile astea!”

EXCLUSIV Gică Popescu răspunde acuzaţiilor de blat: ”Am jucat cu echipa care a bătut clar Craiova în amical. Sunt nişte mizerii, terminaţi cu prostiile astea!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Clubul Viitorul Constanţa s-a apărat, prin vocea preşedintelui Gică Popescu, după ce adversarii din play-out au acuzat echipa lui Gică Hagi că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu Chindia, pierdut cu scorul de 2-1.

În direct la Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă, Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a răspuns acuzaţiilor:

”Vă amintiţi cu toţii că în trecut, Gică Hagi schimba, dacă nu toată echipa, un număr foarte mare de jucători. Nu am făcut altceva decât să repetăm ce am făcut în sezoanele anterioare. Am introdus o echipă care a jucat foarte bine contra Craiovei într-un amical şi a câştigat cu 3-0. Mi-era teamă de perioada asta de inactivitate, pentru că există acest pericol real al accidentărilor. Uitaţi-vă ce se întâmplă la FCSB. Noi nu suntem pregătiţi să jucăm două meciuri la rând cu aceeaşi formulă. În plus, la noi nu există titular, iar acum am fost obligaţi de situaţie să apelăm la această formulă. Obiectivul nostru, proiectul nostru, este acela de a promova jucători. Nu ne poate acuza nimeni. Am dominat clar, iar aceste cluburi care ne acuză încearcă să-şi ascundă lipsa de performanţă şi rezultate pe spatele nostru. Nu aş vrea să fiu considerat răutăcios...dar după meciul lui Dinamo la Gaz Metan, când dacă Dinamo făcea un egal eram în playoff...Dinamo juca foarte bine, dar nu a putut face un egal. Noi nu am acuzat, nu vorbim despre asta. Ce spuneaţi după meciul de la Craiova când am jucat foarte bine? Wow, senzaţional. Am jucat cu aceeaşi echipă contra Chindiei!” şi-a apărat Gică Popescu echipa, la Telekom Sport.

”Terminaţi cu prostiile astea legate de blaturi!”

Preşedintele Viitorului a mai declarat că obiectivul echipei sale nu se va schimba, dar şi că formaţia antrenată de Gică Hagi nu se consideră încă salvată de la retrogradare: ”Ce treabă avem noi cu alte echipe? La anumite meciuri, Hagi a schimbat 11 jucători. În sferturile Cupei noi am jucat cu echipă de juniori. În fiecare an, în playoff, noi schimbam 6-7 jucători. Dar acum, după întreruperea asta, pericolul accidentărilor este foarte mare. Nu ne permitem să riscăm! Mai avem de jucat zece meciuri şi atenţie, noi nu ne considerăm scăpaţi de retrogradare. Vrem să dăm minute tuturor jucătorilor şi am făcut-o mereu, cu curaj. Dar nu suntem pregătiţi să ducem două meciuri într-un interval atât de scurt” a mai completat Gică Popescu.

”Iancu, Rivaldinho nu au fost în lot pentru că i-am lăsat acasă. Aşa cum s-a întâmplat şi în alte rânduri. Sunt nişte mizerii care nu au nimic de a face cu adevărul. Dică, pe care îl aveţi în studiou, a fost la meci şi a văzut cum am reacţionat eu după ce am luat gol. L-am sunat şi pe Ciprian Paraschiv de la Iaşi şi mi-a zis că el nu a vrut să spună ce a spus. Terminaţi cu prostiile astea legate de balturi. Sunt oameni care vor să-şi ascundă incompetenţa pe spatele nostru. Să joace şi să-şi câştige puncte, că nu i-am adus noi în situaţia asta” a încheiat Gică Popescu.

Viitorul a emis în cursul zilei de joi şi un comunicat de presă în care şi-a exprimat poziţia după acuzaţiile făcute în ultimele zile de adversarii din play-out

Constănţenii au pierdut partida cu Chindia Târgovişte, scor 1-2.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare