Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu, veste proastă pentru olteni după transferul lui Cristea: "Asta mă face să cred că nu va mai fi la nivelul de la Iaşi"

EXCLUSIV | Gică Popescu, veste proastă pentru olteni după transferul lui Cristea: "Asta mă face să cred că nu va mai fi la nivelul de la Iaşi"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Popescu este sceptic în privinţa transferului lui Andrei Cristea la Universitatea Craiova. Fostul internaţional crede că experimentatului atacant îi va fi greu să se adapteze la actualul sistem de joc al Ştiinţei.

"Este un jucător care a avut evoluţii foarte bune în ultimele ediţii ale campionatului. E jucătorul care a tras Iaşiul după el. A trecut şi pe la Steaua. Ultimii doi ani foarte buni la Iaşi. Cred că va fi de ajutor pentru Craiova. Acum să vedem pe ce poziţie joacă pentru că e concurenţă mare acolo. Nu ştiu pe ce poziţie o să joace.

La Iaşi în faţă avea o anumită libertate. După sistemul pe care îl joacă Mangia nu cred că va fi la nivelul de la Iaşi", a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

La 34 de ani, Andrei Cristea a prins ultimul mare transfer al carierei. Vârful, care a adunat 108 meciuri, 37 de goluri şi 14 assist-uri în ultimii doi ani la Iaşi, a semnat cu Universitatea Craiova până în vara lui 2020. În schimbul său, oltenii i-au împrumtuat la Iaşi pe Andrei Burlacu şi pe Florin Gardoş, până la finalul sezonului.

 

 

Afla mai multe despre: popescutransfercristea 

viewscnt
Articole similare