Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu vorbeşte la superlativ despre Tudor Băluţă: "Foarte inteligent cu o tehnică incredibilă!"

EXCLUSIV | Gică Popescu vorbeşte la superlativ despre Tudor Băluţă: "Foarte inteligent cu o tehnică incredibilă!"

Fotbal

Comentarii

Viitorul dă din nou lovitura pe piaţa transferurilor. Tudor Băluţă a plecat în Anglia pentru a efectua vizita medicală, apoi va semna cu Brighton.

Dacă nu vor apărea probleme, jucătorul va rămâne la FC Viitorul până la finalul sezonului, iar din vara se va alătura grupării din Premier League.

"Băluţă provine de la şcoala mea de fotbal, s-ar putea să fiu subiectiv. Este un jucător care are atât de multe calităţi, încât îmi pare imposibil să nu reuşească. Are tot ce îi trebuie. E un băiat foarte inteligent, tehnică incredibilă, statură, deposedează, pasează, nu se sperie sub presiune. E un băiat foarte serios, are nevoie şi de noroc şi de conjunctură importantă", a spus Gică Popescu în exclusivitate la Telekom Sport.
 
"Materia mea preferată este limba engleză. Este utilă şi cred că mă va ajuta foarte mult şi pe viitor. Anul acesta am cam lipsit, cantonament, multe meciuri, antrenamente, dar am început deja să învăţ pentru examenul de bacalaureat din vară. Voi merge apoi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, pentru că, la momentul acesta, îmi este la îndemână. Poate după cariera din fotbal, mai fac o facultate, dar acum este mai greu să aleg altceva", explică Tudor Băluţă.

Afla mai multe despre: tudor balutagica popescuexclusivdezvaluiri 

viewscnt
Articole similare