Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gigi Becali a dat lovitura! Panduru îl vede pe Andrei Vlad titular la naţională: ”E mare lucru ce a făcut! Între el şi Bălgrădean se dă lupta!”

EXCLUSIV Gigi Becali a dat lovitura! Panduru îl vede pe Andrei Vlad titular la naţională: ”E mare lucru ce a făcut! Între el şi Bălgrădean se dă lupta!”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru l-a remarcat pe Andrei Vlad, portarul FCSB-ului care a avut din nou o evoluţie excelentă în partida cu FC Argeş.

Andrei Vlad a crescut foarte mult în acest sezon. Titularul postului de portar de la FCSB bate acum şi la porţile echipei naţionale, crede expertul Telekom Sport, Basarab Panduru:

”FCSB a trimis azi de două ori mingea în bară, dar să nu uităm şi de ocaziile Argeşului. Lovitura lui Mediop a fost tare, chiar dacă mingea e pe Vlad e greu să duci mâna acolo. Vlad a depăşit momentul în care primeşte goluri din astea uşor, e intervenţia lui acolo. Acum nu-ţi mai aduci aminte ce goluri a încasat şi de ceea ce a apărat. Mă gândeam la ceva: cine e portarul naţionalei? Între Vlad şi Radu, eu nu l-aş aduce pe Radu. Între Bălgrădean şi Vlad, da poate că are experienţă în plus, dar nu mai e diferenţă aşa mare. A devenit unul dintre portarii buni, care apără mingi care sunt cam de gol. E mare lucru! Iar antrenorul cu portarii are un mare merit în evoluţia lui” a mărturisit Panduru, la Telekom Sport.

Andrei Vlad este cotat la 700 de mii de euro. Portarul de 21 de ani este titularul naţionalei U21, iar în actuala stagiune are 16 meciuri disputate pentru FCSB.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, marţi seară, în deplasare, cu echipa FC Argeş, în etapa a XIX-a a Ligii I. Panduru crede că terenul a fost un adversar redutabil pentru echipa lui Toni Petrea: ”Terenul în dezavantajul FCSB-ului şi dacă vor mai juca pe terenuri de genul ăsta vor avea probleme în continuare. Pe terenuri de genul ăsta, CFR pare că găseşte imediat soluţii. Nu a arătat cel mai bun fotbal, dar în repriza a doua s-a adaptat şi a arătat ca o altă echipă” a subliniat expertul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vladpanduru 

viewscnt
Articole similare