Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu un jucător de la FCSB: ”Două meciuri trebuie să joace bine”

EXCLUSIV | Gigi Becali a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu un jucător de la FCSB: ”Două meciuri trebuie să joace bine”

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali, dar patronul celor de la FCSB nu vrea să-l dea gratis pe mijlocaşul adus de la Viitorul.

Chiar dacă a anunţat că vrea să-l vândă, Becali pare că încă aşteaptă o revenire de forma din partea lui Nedelcu.

Am zis că vreau milioane pe el, nu am zis că îl dau gratis. Când a fost vorba de ceilalţi, am zis că-i dau gratis. Pe Matei îl dau, pe cutare.... Când a fost vorba de Nedelcu, am zis că îl dau, dar vreau milioane pe el.

Deci cu alte cuvinte, ce? Când joci bine la Steaua, eşti lăudat. Ia să joace el bine două meciuri şi o să vezi cum sar cu milioanele pe el. Dacă joacă prost, ce să fac? Dacă îl lasă pe Ianis să se distreze”, a spus Becali, pentru Telekom Sport.

CUM A REACŢIONAT NEDELCU

Ştiam la ce echipă am venit, ştiam că la Steaua este presiune. Patronul ne critică atunci când jucăm prost şi ne laudă atunci când jucăm bine. Aşa a fost mereu”, a spus Nedelcu, după ce Becali anunţase că vrea să-l vândă cât mai repede.

Afla mai multe despre: becalifcsbnedelcu 

viewscnt
Articole similare