Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a primit o scrisoare de la un oligarh ucrainean. Ce mesaj a avut pentru patronul FCSB

EXCLUSIV | Gigi Becali a primit o scrisoare de la un oligarh ucrainean. Ce mesaj a avut pentru patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a primit miercuri o scrisoare de la un oligarh ucrainean, dezvăluie Mihai Stoica.

Patronul FCSB a avut o reacţie rapidă după ce s-a declanşat criza refugiaţilor, provocată de războiul pornit de Rusia.

Gigi Becali a trimis mai multe autocare la graniţa cu Ucraina, pentru a prelua refugiaţi pe care ulterior i-a cazat fie la hotel, fie în cantonamentul FCSB-ului.

Un oligarh ucrainean i-a trimis o scrisoare lui Gigi Becali

Omul de afaceri din Pipera a decis să pună la dispoziţia refugiaţilor inclusiv o clădire nouă din cantonamentul din Berceni, pe care o renovase pentru echipele de juniori ale FCSB-ului.

Însă Gigi Becali nu s-a oprit aici. La rugămintea lui Mircea Lucescu, patronul FCSB a fost de acord să primească în cantonamentul din Berceni echipa sub 19 ani a lui Dinamo Kiev.

În plus, Sydorchuk, Stepanenko şi Kryvtsov - 3 dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo Kiev - se află în Bucureşti şi se vor antrena alături de FCSB.

Miercuri seară, patronul FCSB a primit o scrisoare de la Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, în care oligarhul ucrainean i-a mulţumit pentru toate aceste gesturi:

”A venit (n.r. Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev), a vizitat căminul în care sunt refugiaţii... refugiatele, pentru că majoritate sunt femei cu copii, peste 90%, a stat de vorbă cu cei de acolo.

A văzut condiţiile, condiţiile noastre sunt foarte bune. Este un cămin care este nou-nouţ şi care le va sta la dispoziţie atâta timp cât vor avea nevoie.

Chiar am primit o scrisoare de la Igor Surkis, mai devreme, înainte de a intra în emisiune. (Pentru a vă mulţumi, nu?) Bineînţeles.

Gigi, pentru gestul pe care-l face... Îţi dai seama că Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu facă un gest pentru o echipă de fotbal? Şi ce echipă de fotbal... Chiar ne bucurăm că vin, condiţiile sunt, repet, foarte bune”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

Igor Surkis a plecat din Ucraina cu 17,6 milioane de euro cash

Imediat după ce Rusia a atacat Ucraina, Igor Surkis a promis că nu va pleca din Ucraina, aşa cum au procedat alţi oligarhi ucraineni. Însă omul de afaceri s-a răzgândit între timp.

Presa din Ucraina a scris că fraţii Igor şi Hryhoriy Surkis au părăsit Ucraina şi au trecut graniţa spre Ungaria. Acolo au declarat că au asupra lor nu mai puţin de 17,6 milioane de euro.

Interesant este că cei doi n-au raportat suma la ieşirea din Ucraina şi vameşii ucraineni care se aflau în acel moment în serviciu sunt acum anchetaţi.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare